TUGA DO NEBA Devojka (24) iz Kraljeva nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći
Foto: privatna arhiva

Posle slavlja u smrt! Stefana Đurović (24) iz Kraljeva poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Guberevac kada se automobil u kojem se nalazila prilikom preticanja zakucao u kamion! Stefana je poginula u povratku sa svadbe gde je kumovala najboljoj drugarici!

Kako saznajemo, tragedija se dogodila u ponedeljak 23. avgusta u mestu Guberevac, kada je automobil u kojem je bila s drugaricom A. V. i  drugom Srđanom J. tokom preticanja naleteo na kamion. Nesrećna Stefana Đurović je poginula na licu mesta, dok su njeni prijatelji povređeni.

- Devojka sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica. Ona ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju. Devojka je u komi i lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine. Lakše povrede zadobio je Srđan, koji je i vozio automobil i koji je bio pod uticajem alkohola - navodi izvor.

TUGA DO NEBA Devojka (24) iz Kraljeva nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći

Foto: privatna arhiva

 

 

Od Stefane se oprostile i kolege!

 

Uprava Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji oprostila se od svoje studentkinje Stefane Đurović rečima:

- Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022 - naveli su u objavi, a zatim su se nizale izjave saučešća.

 

Tragedija se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka, oko 1 sat posle ponoći, kod zaseoka Vitkovac kada se su se prijatelji vraćali sa svadbe.

-  U nedelju je Stefana ceo dan bila na svadbi gde je kumovala najbojoj drugarici. Bila je vesela i lepa ko nikad do tada. Zračila je pozitivnom energojom i baš se lepo provodila. Zatim su uveče odlučili da se vrate kući za Kraljevo, a onda je došlo do tragedije - rekli su njeni poznanici.

Stefanin otac, Vladimir Đurović je na svom Fejsbuk profilu podelio potresne reči koje su rastužile javnost.

TUGA DO NEBA Devojka (24) iz Kraljeva nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći

Foto: privatna arhiva

 

 

- Zasto Bože! Što mene ne uze...što mi nju uze. Polovina mog srca....

Lepoto moja. Zašto mi te Bog uze. Moja Stefa, moj život, moja najveća ljubav je nastradala u saobraćajnoj nesreći noćas u 1.10 u Vitkovcu. Zahvaljući pijanom skotu koji je vozio, ja više ćerku Stefu nemam. Sine, sećam se prvog pogleda na tebe u krevecu 1998. Odrastanje.... Igru.... Okice..... Bucke..... Srce moje.... Prelepe plave okice...... Što mi te Bog uze? Školu si završavala, učila, ozbiljna bila, nikad mrava zgazila nisi. Što mene ne uze već mi nju odvede. Nevinu dušu koja je tek počela da živi. Tajkina sreća... Ode i ne pozva me. Umreću za tobom od tuge srce tatino. Dolazi tata da te poslednji put vidi živote moj - napisao je poruku punu bola neutešni otac.

Kako saznajemo, sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine kome je dodatno kumovao i alkohol. Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled, a upoređuju se izjave oba vozača.

Inače, nesrećna Stefana je juče sahranjena na Starom groblju u Kraljevu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading