OTKRIVEN IDENTITET UBICE ŠKALJARCA U pitanju je ovaj Srbin iz Kragujevca? (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ubistvo se dogodilo u četvrtak ujutro oko 6 sati ispred jednog popularnog kluba, u kojem je bilo još posetilaca. ''U glavu mu je pucao'', rekao je jedan od šokiranih gostiju kluba, prenose crnogorski mediji.

Tamošnji mediji takođe tvrde, pozivajući se na policijske izvore, kako je ubijeni bio član škaljarskog klana, a da mu je u glavu pucao Srbin, prema informaciji hrvatskih medija, 28-godišnji Duško Tanasković iz Kragujevca.

Okupljeni su pokušali da pomognu ranjenom Crnogorcu pre dolaska Hitne pomoći, ali mu nije bilo spasa. Preminuo je na putu za bolnicu.

Ubica se dao u beg dok je vladao opšti metež, ali je zanimljivo da se, kako se i vidi pri kraju snimka, Tanasković vratio na mesto zločina, najverovatnije da bi proverio da li je likvidacija uspela. To ga je skupo koštalo, jer je posle toga uleteo pravo u ruke interventne policije.

Pogledajte snimak:

Policija i dalje na terenu obavlja uviđaj i prikuplja dokaze, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Postoji sumnja, navode crnogorski mediji, da se radi o mafijaškoj likvidaciji, kao i profesionalnom ubistvu. Navodno, policija istražuje mogućnost naručenog ubistva. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading