VUKOTIĆEV KUM SLAVIO ATENTAT NA ZVICERA "Kako gledate iz raja i smejete se!“
Foto: Alo.rs

Ova Vukotićeva fotografija navodno je snimljena na slavlju povodom krštenja ćerke D. Đ., a pretpostavlja se da je nastala posle njegovog izlaska iz Centralnog zatvora u Beogradu.

Ubrzo posle objavljivanja informacije o likvidaciji Radoja Zvicera, kum Jovice Vukotića, šefa škaljarskog klana koji je likvidiran pre 22 dana u Turskoj, objavio je snimke i fotografije gde je, sudeći po objavama, slavio ubistvo Zvicera.

U petak, oko 21 sat, u medijima se pojavila vest o likvidaciji vođe kavačkog klana Radoja Zvicera u Panami. On je, kako se tvrdilo, ubijen ispred svoje iznajmljene vile dok je bio u društvu M. B.

HOROR U BEOGRADU! SIN UBIO MAJKU Policija zatekla jeziv prizor u stanu - Alo.rs

Mediji u Panami objavili su informaciju da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sedeo u belom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak „Jai“ i ubijen je u sačekuši.

Detalje da li je zaista reč o odbeglom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru nisu iznosili. Kako su naveli, nije poznat identitet žrtve, a očevici odbijaju da sarađuju sa policijom.

Policija Crne Gore je dobila informaciju da su u Panami ubijena dvojica muškaraca, da se čeka DNK analiza i da će detaljnije informacije dobiti kroz dva-tri dana.

Advokat porodice Zvicer, Vladimir Zarić demantovao je da je njegov klijent ubijen.

- Nije tačno da je Radivoje Zvicer ubijen niti da je ranjen. Porodica je videla natpise u medijima, a da se dezinformacije ne bi i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ - istakao je Zarić.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading