SMESTIO PSU DA ROBIJA ZA NJEGA Detalji hapšenja batinaša koji je bežao iz kućnog zatvora
Foto: Shutterstock

Policajci iz stanice na Novom Beogradusu  u konsultaciji sa zamenikom Trećeg osnovnog javnog tužilaštva Vuksanoviću odredili zadržavanje do 48 časova. Sumnjiči se za krivično delo ometanje pravde i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Vuksanović je, podsetimo, zbog prebijanja Lilića osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu, na osnovu sklopljenog sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu. Da li će Vuksanović i dalje robiju deliti sa svojim psom, trebalo bi da bude odlučeno danas, nakon što ga privedu kod tužioca.

- Vuksanović će biti priveden na saslušanje u Treće OJT zbog dva nova krivična dela. Sudija za prethodni postupak i poverenik iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija odlučiće da li će mera kućnog zatvora biti preinačena u regularan zatvor - objašnjava izvor Alo!.

Darko Lilić pretučen je u naselju West 65 na Novom Beogradu. On je odbio da sarađuje s policijom, ali su inspektori najpre locirali mesto napada, a onda na osnovu snimaka s bezbednosnih kamera identifikovali dvojicu napadača. Posle samo par sati Vuksanović je priveden.

SMESTIO PSU DA ROBIJA ZA NJEGA Detalji hapšenja batinaša koji je bežao iz kućnog zatvora

Printscreen, AlO!

 

Da je Lilić povređen, saznalo se kada se oko četiri ujutro pojavio u Urgentnom centru obliven krvlju. On je tvrdio da su ga njemu nepoznati momci izvukli iz automobila i pretukli. Međutim, istraga je pokazala da se on s njima našao i da ih poznaje.

- On je išao da se s njima nađe. Nakon što je pretučen smestili su ga u džip i odvezli u pravcu Mosta na Adi. Odatle je Lilić došao u Urgentni - navodi izvor Alo!.

Vuksanović inače već ima debeo dosije. On je učestvovao u tuči koja se dogodila u junu 2019. godine ispred splava „Brod Sava“. Tada je zajedno sa Nenadom Jankovićem, Draganom Botkom i Ivanom Kovačevićem pokušao da ubije Darka Mrvića. Tokom suđenja Vuksanović se nagodio s tužilaštvom na devetomesečnu zatvorsku kaznu, koliko je i proveo u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Pajtos ubica i dalje u bekstvu

Vuksanovićev pajtos s kojim je tukao Darka lilića i dalje je u bekstvu i za njim policija traga. U pitanju je Aleksandar Relić, koji je samo dan pre napada na Lilića osuđen za ubistvo na osam godina zatvora!

On je nakon dočeka Nove godine 1. januara 2019. godine na parkingu ispred restorana na Adi Huji ubio Miloša Stojanovića. Kako je ispričala Stojanovićeva verenica Marija Đurović, prethodno je optužio Miloša da mu je uzeo ključeve od stana. Stojanović nije znao o čemu se radi, a Relić mu je tada pucao u glavu.

U trenutku napada na Lilića, Relić je bio u kućnom pritvoru, iz kojeg je, očigledno, izlazio kad mu se prohte. Kada je osumnjičen za ovoj napad, policija mu je zakucala na vrata, ali njega više nije bilo tamo.

 

U njegovom sporazumu piše da su kobnog dana dvojica policajaca - Janković i Botka, koji nisu bili na dužnosti, prišli Mrviću i uz pomoć službene legitimacije ga razoružali. On je Mrvića šutirao, a Kovačević ga je ubo nožem.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading