BRAĆA U STANU ZATEKLA JEZIV PRIZOR NA KREVETU Misterija smrti studentkinje na Zvezdari
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija M.J.

Devojku su, kako saznajemo, pronašla njena braća, nakon što se nekoliko dana nije javljala na telefon ni njima ni svojim roditeljima. Oni su razvalili vrata stana u kojem je nesrećna devojka živela kao podstanar i zatekli je mrtvu na krevetu. Pretpostavlja se da je mrtva oko četiri, pet dana.

Sigurnosne kamere

- Telo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, a na vratu su bile vidljive modrice. Takođe, i na glavi su uočene povrede - kaže izvor iz istrage i dodaje da na osnovu zatečenog stanja postoji sumnja da je devojka ubijena.

- Zgrada u kojoj je I. K. živela ima sigurnosne kamere, kao i zgrada koja se nalazi pored. Inspektori će detaljno pregledati snimke, jer postoji mogućnost da je eventualni napadač snimljen - kaže izvor i dodaje da su vrata stana u kom je devojka živela sama bila zaključana kada su braća došla, pa su morali da ih razvaljuju.

- Stan se nalazi u prizemlju i ima terasu. Ukoliko je I. K. ubijena, moguće je da je ubica ušao kroz terasu i isto tako izašao, ali nije isključeno ni da je ona otvorila nekome vrata i pustila ga u stan, najverovatnije nekoga koga je poznavala, a da je on potom uzeo njen ključ i zaključao za sobom. Sve ovo su za sada samo pretpostavke, istraga je tek pokrenuta i na slučaju se radi. Telo je juče odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo - objašnjava naš izvor.

I. K. je sa severa Srbije, a u Beogradu je studirala. Komšije iz zgrade su u šoku i kažu da su juče dolazila njena braća da je traže.

- Dvojica mladića su došla kod nas na vrata i tražili su I. K. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata - kažu uzrujane komšije.

Komšije otkrile detalje iz života Ivane (26) koju je mrtvu pronašao brat u stanu na Zvezdari - Alo.rs

Nije bilo problema

Jedna komšinica kaže da nije dobro poznavala I. K. jer se skoro tu doselila.

- Nedavno je u naš kraj došlo nekoliko devojaka, ali nije bilo problema. Kad sam čula vrisku i Hitnu pomoć, zaledila sam se. Ovde nije bilo nikada ništa slično. Šta je moglo da se desi sam bog zna - rekla je komšinica.

Na čitavoj zgradi juče su bile spuštene roletne dok je policija satima obavljala uviđaj.

Dvojica povređena u sudaru, kola smrskana, drugi automobili idu trotoarom jer je ulica "zakrčena" - Alo.rs

- Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja - objašnjava izvor.

Majka, otac i braća jecali i grlili se

Ispred zgrade u kojoj je pronađeno telo I. K. juče su došli i njeni roditelji, a tu su bila i braća koja su zatekla užasan prizor u stanu sestre.

Uplakani su se grlili, a nesrećna majka je jecala: "Šta ću ja sada?".

- Majka je u suzama molila da vidi ćerku poslednji put - kaže izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading