SUĐENJE ZA LIKVIDACIJU BORIVOJA SIMOVIĆA Naloženo dopunsko veštačenje: Oduzeti telefon presudan za ubistvo na Senjaku?
Alo!/ Nenad Vujanović

Za njega okrivljeni tvrde da ih je uvukao u zamku da dođu u park na Senjaku da Nikoliću vrati pare koje mu duguje, a kad su došli na njih je zapucano. Oni su uzvratili i tada je iz rikošeta pogođen Borivoje Simović.

Dopunskim veštačenjem treba da se utvrdi sadržina SMS poruka i sve komunikacije tog dana, jer je prvim veštačenjem, koje je u istrazi tužilaštvo naložilo da se obavi, utvrđeno samo da su se Stančić i Nikolić čuli i razmenjivali poruke, a gledan je period od osam časova uveče.

- To što su imali komunikaciju ne znači ništa. Bitna je sadržina razgovora, jer su se mogli dogovarati i da sade cveće - rekla je sudija Slavica Nikolić.

Mladić (19) teško povredio tinejdžera (17), udario ga u glavu - Alo.rs

Ovim je prihvaćen predlog odbrane, koji tvrde da je Stančićev oduzeti telefon ključ predmeta, jer u njemu mogu da se vide poruke, koje je razmenjivao sa Nikolićem, ali i sa Borivojem Simovićem. 

Veštak Saša Krstić je prethodno izjavio da je veštačio samo dostavljene listinge mobilnih poziva i SMS poruka, a da nije imao telefone, pa tako ni uvid u sadržaj poruka. Takođe iz listinga nije imao podatke da li su okrivljeni i Stančić komunicirali preko internet aplikacija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading