BRAJANA NA SUDU BRANIO ANIN PRIJATELJ IZ SRBIJE Nenad je Volšovu upoznao još u detinjstvu, a evo šta ima da kaže o njenom mužu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikolovski je naveo da je Brajana upoznao 2012. godine preko njegove supruge Ane, koja je inače Nenadu drugarica iz detinjstva. Nenad je Brajana veoma dobro poznavao, iako ga je lično sretao samo nekoliko puta i iako su putem telefona razgovarali povremeno.

Prema njegovim rečima, Brajan je pun ljubavi, veoma zabavan i pozitivan, ali i osoba od poverenja.

Nikolovski je potom naveo da mu je otac preminuo, te da mu se Brajan našao tu kao podrška tako što je više od sat vremena razgovarao sa njim i sve vreme tešeći ga zbog gubitka.

Pronađeni tepih i testera sadrže biološke dokaze: Krv i ljudsko tkivo? - Alo.rs

Brajan mu, prema njegovim rečima, kao ni prethodnih devet godina koliko se poznaju ništa nije tražio zauzvrat.

Razgovarajući sa Anom, Nenad je istakao da se nada da će jednog dana moći da uzvrati Brajanu na njegovoj ljubaznosti.

Međutim, prema njegovim rečima, tada mu je Ana ispričala koji problem ima Brajan, odnosno da je prodavao falsifikovane slike putem Ibeja, nakon čega je, navodno, Nenad tražio da razgovara sa njim pre nego što prekine razgovor.

Evo kako je lepa Beograđanka upoznala svog muža - Alo.rs

- Brajan mi je ispričao šta se dogodilo i rekao mi je da nije ranije pričao o tome jer nije želeo da skrene moj fokus sa moje porodice. Kada sam ga pitao kako mogu da mu pomognem, rekao mi da bi mu pisanje karakternog slova značilo. Odmah sam mu rekao da bi mi bila čast da to uradim - napisao je Nikolovski.

On je u svom pismu naveo da mu je Brajan detaljno ispričao sve što ga je dovelo do "pravne nevolje".

- On je preuzeo odgovornost za svoje postupke i jasno rekao svoju sramotu i kajanje zbog toga - naveo je Nenad.

Nepoznata osoba pucala u Rakovici, na snazi akcija "Vihor" - Alo.rs

 

Zatim je zamolio sud da mu dozvole da bude "svedok Brajanovog karaktera", pošto je on, prema njegovim rečima, ljubazan i pouzdan".

Podsetimo, tokom jučerašnjeg pretresa kuće Ane Volš, policija je pronašla u podrumu kuće njenu krv, krvav nož, a otkriveno je i da je njen telefon lociran 2. januara kod njene kuće.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading