BAHATO PONAŠANJE OSUMNJIČENOG ZA IVANINO UBISTVO Jetmir i dalje visi na Fejsbuku i pravi se lud!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Jetmir Gocaj koji je zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić (26) i danas je, nakon što je Više javno tužilaštvo zatražilo izdavanje poternice za njim, nastavio da se ponaša sasvim opušteno iako mu svakog trenutka preti hapšenje. Pa tako, ovaj muškarac nastavlja da odgovara na poruke na društvenim mrežama i pravi se lud na činjenicu da ga srpska policija uveliko traži!

Jetmir je od Ivaninog ubistva sve vreme aktivan na društvenim mrežama. Redovno kači patetične statuse u kojima glumi ožalošćenog "prijatelja", a sve vreme uredno odgovara i na poruke koje mu stižu na Fejsbuk.

Od prve informacije da je osumnjičen, do zvaničnog saopštenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje je saopštilo da traži da se raspiše poternica za njim, Jetmir je novinarki "Blica" odgovorio na svaku poruku i sramno pokušavao da se napravi "lud" na optužbe.

Poruke vam prenosimo u celosti.

Odmah po saopštenju Višeg javnog tužilaštva da je Jetmir zvanično osumnjičen novinarka "Blica" pisala je osumnjičenom Jetmiru G., "da li vidi da li će se javiti policijji", na šta smo dobili sarkastičan odgovor:

"Jedino da prespavam tamo - napisao je on, pa dodao: "Niko me ne traži, šta je sa vama ljudi dokoni ste više. Pozdrav".

Na poruke nam je i odgovarao dva dana ranije, kada smo dobili nezvanično saznanje da je upravo on osumnjičen. On se u porukama koje nam je slao pravdao da nije kriv, a na da li će se javiti policiji? Jetmir G. ubedljivo je odgovarao:

BAHATO PONAŠANJE OSUMNJIČENOG ZA IVANINO UBISTVO Jetmir i dalje visi na Fejsbuku i pravi se lud!

Facebook/Printscreen

 

- Naravno, ja sam se javio policiji ujutru. Obavili smo razgovor, dao sam izjavu i kada sam se pojavio rekao sam da me tražite, svi su bili u fazonu ko te traži? - napisao je tada on i i zapretio da će tužiti medije, ali i ljude koji "mu prete".

Osumnjičeni za stravični zločin novinarki "Blica" sa kojom je komunicirao neposredno nakon ubistva preko društvenih mreža rekao je: "kada policija nije bila u stanju da dođe do toga ko je to mogao da uradi, onda mi i vi možda nikada nećemo znati".

Osumnjičeni Jetmir razmenio je sa našom novinarkom na desetine poruka u kojima je konstantno komentarisao da "nije prvi put da se nešto ovog tipa ne saznaje".

Poruke na koji način je pokušavao da skrene pažnju sa sebe, usmeri istragu u drugom pravcu i sebe predstavi kao ožalošćenog prijatelja vam donosimo u celosti.

"Nije ni prvi ni zadnji slučaj da se nešto ovog tipa ne saznaje, kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji. Svi mi čekamo taj nalaz kako bi nešto više saznali. Posle toga ćemo da vidimo", rekao je Jetmir na pitanje novinarke šta je moglo da prethodi Ivaninoj smrti koja je u tom trenutku još uvek bila misteriozna - nije se znalo da je ubijena.

Nakon ovih poruka može se zaključiti da je osumnjičeni na sve načine pokušavao da prikrije tragove i da se nadao da neće biti sumnjiv niti da će ga policija naći.

Napomenuo je i da je njihov odnos bio kao između brata i sestre.

- Mi smo bili planinski prijatelji. Ona je volela planinu, upoznali smo se na Prokletijama kod nas, odnos između mene i Ivane bio je kao između brata i sestre, šta da vam drugo kažem - napisao je on neposredno nakon ubistva.

Na pitanje novinarke "Blica" da li mu je nešto sumnjivo i šta bi moglo da prethodi ovome? Osumnjičeni se pravdao.

- Pa odakle bih ja znao, ne razumem kako bih ja to mogao da znam - napisao je on.

Naime, on je na društvenim mrežama na svom profilu, kako bi otklonio sumnju, nakon ubistva oprostio od Ivane i objavljivao njihove zajedničke fotografije.

BAHATO PONAŠANJE OSUMNJIČENOG ZA IVANINO UBISTVO Jetmir i dalje visi na Fejsbuku i pravi se lud!

Printscreen

 

- Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem - napisao je on.

Na jednoj od objava opisao je koliko mu Ivana fali.

- Uzalud je... Fališ. Dane preživim nekako. Zatpram se obavezama i glupostima da ne misli, ali noći. Noći me slome - napisao je Jetmir.

Podsetimo, telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading