UBIJEN POSLE PLJAČKE JER JE HTEO DA PUCA NA POLICIJU Svi detalji krvavog obračuna na Karaburmi!
Foto: Alo/Alo.rs/M. J./Printscreen

Miroslav M. (64) iz Feketića u ponedeljak uveče upao je na benzinsku pumpu na Mirijevskom bulevaru u Beogradu i ukrao oko 5.000 dinara. On je potom pobegao, ali su ga policajci sustigli na Karaburmi, nakon čega su bili prinuđeni da ga ubiju jer je uperio pištolj u njih!

Kako saznajemo, pljačka pumpe dogodila se u 21.35 časova, kada je osumnjičeni ušao s hirurškom maskom na licu i pištoljem M70.

- On je od radnika zahtevao da mu preda novac, što je on, uplašen za svoj život, i učinio. Kada je uzeo plen, pobegao je - navodi izvor iz istrage.

Radnik je odmah obavestio policiju, koja je započela poteru za osumnjičenim. Sustigla ga je u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi.

- Osumnjičeni je navodno policajcima rekao: „Šta ćemo sad“, nakon čega su ga oni upozorili da baci oružje. Doslovno su ga molili da baci pištolj. Međutim, on nije pristao na to, zbog čega su bili prinuđeni da pucaju u njega. Ispalili su tri hica - dodaje naš sagovornik.

Miroslav M. na mestu je ostao mrtav. Njegovo telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti.

Kako saznajemo, kod ubijenog razbojnika je pronađena lična karta i pištolj sa šest metaka sa izbrušenim serijskim brojem.

- Osoba iz lične karte koja je pronađena kod ubijenog razbojnika u kriminalnom dosijeu ima ubistvo, razbojništvo, nelegalno oružje - kaže sagovornik.

Povratnik: Robijao 12 godina
zbog ubistva nakon pljačke

Miroslav M., kako saznajemo, 1996. godine osuđen je pred sudom u Pančevu na 14 godina zatvora zbog pljačke 1992. u kojoj je ubijena jedna osoba.

- On je odslužio 12 godina jer mu je amnestijom iz 2001. smanjena kazna za dve godine. Na slobodu je izašao 2004. godine. Međutim, samo dve godine kasnije osuđen je na devet meseci zatvora zbog napada na policajca tokom vršenja službene dužnosti - navodi naš izvor.

Njegov poznanik je otkrio i kako se sve dogodilo:

- Dogovorio se, kako mi je rekao, s jednim čovekom da se nađu i da zamene marke. Međutim, sve je pošlo po zlu jer je, umesto tog čoveka, došla grupa ljudi, opkolila ga i napala ga da bi mu uzela novac. Pričao je da je uspeo da pobegne i da je iza ćoška video čoveka s kojim je trebalo da se nađe. Taj čovek je ubijen - priča poznanik Miroslava M.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading