ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU Bračni par Petrović bio je neprepoznatljiv od batina, Milutin podlegao povredama
Rina

Iživljavanje nad supružnicima koji nisu jedini nastradali od ruku kasnije proceusiranih Lazara M.(29)i Saše Ž.(47)iz Izbenici, zgrozilo je Srbiju tog februara 2019.godine. Petrovići su, kao i više njihovih komšij, samo prolazili pored seoske prodavnice, ne sluteći da će biti žrtve krvavog pira.

Brutalna tuča ispred autobusa u Beogradu! - Alo.rs

Lekari Doma zdravlja "Dr Vlastimir Godić” u Varvarinu bili su šokirani kada je policija dovela od povreda neprepoznatljiv bračni par.Kako su za “Novosti" posvedočili medicinari, takve povrede usled prebijanja skoro nisu videli u praksi. Muškarcu je curela krv iz uha.

- Posebno je muškarac bio u teškom stanju, to je bilo jasno i mi smo sa dva saniteta, u pratnji dva doktora i drugog osoblja bili već u Opštoj bolnici u Kruševcu oko 17.30, gde je obavljen prijem na hirurgiju - ispričala je za "Novosti“ dr Ana Golubović, koja je sa dr Irenom Ignjatović i kolegama zbrinjavala teško povređene ljude.

Još dva meštanina zadobila su povrede u istom incidentu kome je prethodilo pijančenje dvojice kasnije uhapšene braće od tetke sa povećim dosijeom. Napadnut je bio i policajac koji je došao na intervenciju u selo. Ipak,najteže je prošao Milutin. U UKC je Niš je primljen kao životno ugrožen, sa teškom povredom glave i trbuha.

Lekari su se mesec i po dana borili za njegov žviot. Nažalost, telo nije izdržalo.

-Znao sam ga od malih nogu, skoro 60 godina i ništa loše za njega nije moglo da se kaže-posvedočio je za “Novosti” Stanomir Aranđelović,prijatelj pokojnog Milutina- Bio je dobar, povučen. Tog dana je samo otišao sa ženom do prodavnice, to je sve…

Milutin i Slađana nisu imali dece. Izdržavali su se od uslužne seče i transporta drva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading