MONSTRUM Godinu dana silovao bivšu ženu i njenu ćerku, kojoj je napravio dete!
Foto: Shutterstock

Protiv državljanina Srbije R. V. sa Kosmeta podignuta je optužnica zbog sumnje da je u Ulcinju duže od godinu dana silovao bivšu suprugu i njenu ćerku (16), koja je ostala u drugom stanju!

On je, kako saznajemo, od juna 2021. do 31. avgusta 2022. uz pretnje više puta naterao na seksualne odnose i majku devojčice.

Kako se navodi u optužnici, on im je pretio da će ih pobiti ako devojčica odbije da ima seksualni odnos s njim.

- Iz straha za svoj, ali i život svoje majke i braće, maloletnica je pristajala na odnose s muškarcem, koji ju je u određenim prilikama udarao po glavi i telu, govoreći joj kako da ga seksualno zadovoljava - navodi se u optužnici.

Optuženi je devojčici takođe pretio da ne sme da ga ostavi jer će joj, u suprotnom, izvaditi oko, slomiti joj ruke i noge i ubiti je.

- Govorio joj je da želi s njom da ima dete, što je i ostvario seksualnim odnosnom - navodi se u optužnici.

Povrede žrtava

- Krvavi podlivi oko očiju (majka i ćerka)

- Krvave ogrebotine po telima (majka i ćerka)

- Suženje desnog oka (ćerka)

U istom periodu je i majka devojčice morala da ispunjava njegove želje.

- On ih je tukao pesnicama po glavi i telu. Najžešće nasilje pretrpele su poslednjih dana avgusta prošle godine kada ih je muškarac u besu bacao na pod i, držeći ih za kosu, vukao po podu. Maloletnicu je, navodi se, tom prilikom i udario stolicom u leđa.

Poslednjeg dana avgusta 2022. godine, muškarac je na ulici, u blizini pijace u Ulcinju, vanbračnu suprugu uhvatio za ruku, počeo da je davi, a zatim je odgurnuo.

- Kada je žrtva pala na tlo, nastavio je da je šutira po glavi i telu. Prilikom pregleda, lekari su kod majke i ćerke konstatovali povrede, krvave podlive oko očiju, po telu i krvave ogrebotine po celom telu. Devojčici je od siline udaraca konstatovano i suženje desnog oka.

Optuženi je pred državnim tužiocem Crne Gore izjavio da je u Nemačkoj već osuđivan i da je robijao pet godina zbog nasilja u porodici.

- Izjavio je da je razveden i da je otac šestoro dece. Njemu je nakon podizanja optužnice produžen pritvor, u kojem se nalazio od početka septembra prošle godine - objašnjava sagovornik.

Preti mu 20 godina robije

Optuženom za silovanje preti kazna zatvora od pet do 15 godina, dok je za krivično delo nasilje u porodici u produženom trajanju propisana kazna zatvora od jedne do pet godina.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading