ZAKLJUČAVAO JU JE U STAN, TUKAO PRED DETETOM I PRETIO NJENOJ PORODICI! Ovo je devojka koju je Voren primoravao da radi kao prostitutka
Alo!/Marko Metlaš

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Voren V. I. je vrbovao oštećene zloupotrebljavajući njihovo poverenje, teške životne prilike i loše materijalno stanje.

MESECIMA DEVOJKU PODVODIO KLIJENTIMA, A ZARADU STAVLJAO SEBI U DŽEP! Makro sa Novog Beograda saslušan u Tužilaštvu  

On im je iznajmljivao stanove u kojima su se oštećene odavale prostituciji, bez mogućnosti da biraju klijente kojima pružaju seksualne usluge za novac.

 

Jezivi detalji maltretiranja

Uhapšeni je jednu od oštećenih primoravao da pruža seksualne usluge za novac tako što joj je oduzimao lična dokumenta, tukao je, zaključavao u stanu, objavljivao preteće, uvredljive i neistinite sadržaje na društvenim mrežama.

Istu devojku tukao je i pred njenim detetom iz prvog braka.

''On je upućivao pretnje i njenim rođacima i prijateljima'', navodi izvor Blica.

Jednu od devojaka je terao i da radi dok je u ciklusu, a ako fizički nije mogla da izdrži, druga devojka je morala da dođe da joj pomogne.

ZAKLJUČAVAO JU JE U STAN, TUKAO PRED DETETOM I PRETIO NJENOJ PORODICI! Ovo je devojka koju je Voren primoravao da radi kao prostitutka

Društvene mreže

 

Stavljao slike na društvene mreže, određivao cene usluga

Sumnja se da je Voren V. I. oštećenu doveo u zabludu tako što je stupio sa njom u emotivnu vezu i stekao njeno poverenje prividno dobrim odnosom prema njenom detetu iz prvog braka, znajući da je ona u lošoj materijalnoj situaciji kao samohrana majka.

Obećao joj je da će moći da prestane da se bavi prostitucijom kad god bude želela, odnosno dok ne skupe malo novca.

Osumnjičeni je kako se sumnja, postavljao njene slike na društvenim mrežama, određivao cene usluga, ugovarao klijente, iznajmljivao stanove za pružanje usluga. Ucenjivao ju je da bude sa njim i da se bavi prostitucijom za njegov račun, te zastrašivao ličnim pretnjama, kao i pretnjama njenoj porodici i prijateljima.

U slučaju da odbije klijenta, on ju je tukao. Protiv Vorena V.I. biće u vezi sa još jednom devojkom biće sprovedene i dokazne radnje u pravcu utvrdjivanja elemenata krivičnog dela Posredovanje u vršenju prostitucije, za koje je zaprećena kazna zatvora od od šest meseci do pet godina i novčana kazna.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading