OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE GDE JE DEVOJČICA ŠAMARALA VRŠNJAKINJU ''Ta učenica je problematična - saradnja s roditeljima je problem'' (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 Direktor Radivoje Miljić rekao je za da je video snimak pomenutog vršnjačkog nasilja, kao i da je škola preduzela sve što je po zakonu.

MAJKA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE ORGANIZUJE PROTEST Čula sam da ima još žrtava iz škole, moramo stati na put nasilju  

''Obavešteni su Centar za socijalni rad, policija, roditelji, kao i Ministarstvo prosvete. Po našem saznanju, nju je navodno nagovorila druga devojčica da ošamari učenicu druge škole.

Prosvetni inspektori danas su posetili drugu školu. Jako nam je žao što se ovo dogodilo, pokušaćemo da radimo sa detetom, angažovani su svi timovi. Svakako postupamo po zakonu'', naveo je Miljić.

 

"Učenica poznata kao problematična"

On je dodao i da su roditelji pozvani na razgovor, kao i da je učenica koja je napala devojčicu problematična.

''Ta učenica jeste malo problematična, ovo vreme je jako teško i čudno, deci je sve dostupno i negde prelaze crtu normalnog ponašanje. Sa njom se radilo, i pedagoško-psihološka služba je sa njom radila, tu nam je tanka saradnja sa roditeljima i tu je negde problem'', rekao je Miljić.

Kako se saznaje, do nasilja je došlo 5. aprila u dvorištu škole u Kaluđerici koju pohađa učenica koja je žrtva nasilja.

Podsetimo, na snimku se vidi jedna devojčica kako udara šamar drugoj.

Nakon udarca, napadnutoj devojčici padaju naočare sa lica. Pored udarca, na video snimku se mogu čuti i psovke i pretnje koje jedna devojčica upućuje drugoj.

''Odoše naočare, j*** ga'', rekla je devojčica koja je udarila šamar.

''To mi je tata kupio'', odgovorila je druga kroz suze.

Devojčica je nakon toga zapretila uplakanoj vršnjakinji.

''Ako opet to bude, polomiću tebe'', rekla je besno. Navodno, ceo događaj se odvio u jednoj osnovnoj školi u Kaluđerici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading