MUČILI GA SATIMA ZBOG 5.000 EVRA, ON IM POBEGAO KROZ PROZOR WC-A Detalji filmske otmice u stanu na Vračaru!
Foto: Printscreen/Printskrin: Google Street View

Milan D. (42) i Petar P. (43) uhapšeni su zbog sumnje da su u sredu oteli Stefana B. (31), a potom ga odveli u stan na Vračaru, gde su ga navodno šest sati mučili i tukli zbog duga od 5.000 evra.

Kako saznajemo, osumnjičeni su u osam sati najpre namamili žrtvu u automobil, a potom su je odvezli u iznajmljeni stan na četvrtom spratu zgrade u Čuburskoj ulici.

- Muškarca je Petar P., koji mu je bio prijatelj, pozvao da se nađu, nakon čega su otišli u stan na dan gde ih je navodno čekao Milan D. Tada je dvojac počeo da ga muči i udara, govoreći mu da im vrati novac koji im duguje ako želi da ga puste na slobodu. Pretili su mu da će ga ubiti i iseckati na komade - navodi naš izvor iz istrage.

Ipak, posle višečasovne torture žrtva je na gotovo filmski način uspela da se spase.

- Muškarac je u 14 časova iskoristio trenutak nepažnje otmičara i ušao u kupatilo, odakle je pobegao kroz prozor. Najpre je prešao preko terase na susednu, a potom polomio staklo na vratima i ušao u drugi stan, čiji je vlasnik jedna žena. Ona je u tom trenutku bila u svom domu. Stefan je zamolio da mu pomogne, a ona je sva isprepadana pozvala policiju i rekla da joj je u stan nasilno ušao povređeni muškarac - dodaje naš sagovornik.

Po pozivu, policija je odmah pokrenula potragu i u rekordnom roku uhapsila osumnjičene.

- Petru P. lisice su stavljene u stanu, dok je nešto kasnije pronađen i uhapšen i njegov saučesnik Milan D. U međuvremenu oteti je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo pušten na kućno lečenje - podvlači izvor.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njih će biti podnete krivične prijave. Oni su juče saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su se branili ćutanjem.

- Iskoristili su zakonsko pravo da u ovoj fazi postupka ne iznose odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu - saopšteno je iz tužilaštva.

Inače, njima za ovo krivično delo preti kazna zatvora od tri do 12 godina.

Sa lisicama na VMA: Otmičari bili drogirani

Kako saznajemo, otmičari su nakon hapšenja prebačeni na Vojnomedicinsku akademiju.

- Oni su odvedeni na VMA jer su navodno bili pod dejstvom narkotika - tvrdi naš izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading