SLUŽBE U CRNOJ GORI ZNALE KO IM DOLAZI U POSETU Napravljena službena beleška o poseti Belivuka i Miljkovoća
Alo! Ilustracija

Naime crnogorsku policiju alarmirao je interpol sa obaveštenjem da su u Crnu goru, preciznije u Tivat sleteli Belivuk i Miljković i da se obrati pažnja na njih jer su im interesantni. Nezvanično tad su bili Miljković i Belivuk bili pod istragom u Srbiji zbog sumnje da su izvršili sedam ubistava u Srbiji, otmice, trgovinu drogom i oružjem.

Odmah je obabavljen razgovor sa Miljkovićem i Belivukom nakon čega je napravljena sužbena beleška u kojoj se navodi njihov razlog posete.

-Obaveštavamo Vas da su osobe Belivuk Veljko od oca Nebojše rođen 28.08.1985. godine u Beogradu i Miljković Marko od oca Milorada roden 09.03.1991. godine u Beogradu, državljani Republike Srbije, doputovali u Cmu Goru dana 17.01.2021. godine na GP Berodrom Tivat sa avionom Air Serbia“, broj leta 180 u 11:12 časova. Nakon dolaska smestili su se u stambeni objekat koji se nalazi u naselju Kavač, opština Kotor, vlasništvo Zvicer Radoja zvanog Rele od oca Petra i majke Vukosave rođene Živković, rođen 20.12.1982 godine u Kotoru,  sa prebivalištem u naselju Kavač, opština Kotor, pripadnik Organizovane  kriminalne grupe  Kavač – navodi se u belešci a zatim dodaje:.

-Dana 18.01.2021. godine oko 14 časova gore navedene osobe su prilikom izlaska iz objekta boravka kontrolisana i pozvana u prostorije Odjeljenja bezbednosti Kotor radi prikupljanja obaveštenja. Nakon dolaska u službene prostorije Odjeljenja bezbednosti Kotor, od istih su prikupljena obavještenja na okolnosti njihovog dolaska i boravka na području Kotora – stoji u izveštaju   pa se dodaje:

SLUŽBE U CRNOJ GORI ZNALE KO IM DOLAZI U POSETU Napravljena službena beleška o poseti Belivuka i Miljkovoća

 

 

-Belivuk Veljko i Miljković Marko su policijskim službenicima Odjeljenja bezbednosti Kotor prilikom razgovora, saopštili da su u Kotoru došli kod Zvicer Radoja koga poznaju desetak godina, a kome su se prethodno dan ranije najavili da bi došli u Kotor. Kao razlog njihovog dolaska je čestitka i proslava rođenja deteta Zvicer Radoja, i naveli da će u Cmoj Gori, odnosno na području Kotora ostati još pet do šest dana. Navedeni srpski državljani su smešteni u naselju Kavač, opština Kotor kod Zvicer Radoja, a prema operativnim podacima isti ne koriste motorna vozila -nevodi se u službenoj belešci crnogorske policije.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading