KRVNIČKI GA PRETUKLI MOTKAMA NAOČIGLED DEVOJKE Četvorica maloletnika iz Bačke Palanke osumnjičenih za pokušaj ubistva ostaju u pritvoru
Foto: Shutterstock

Maloletnici su, kako se sumnja, u noći između 11. i 12. marta, bez ikakvog razloga napali Jovana J. (19) iz Gajdobre, nanevši mu teške povrede. Ispred bačkopalanačke gimnazije, u centru grada, dok je sedeo sa devojkom, i posle večernjeg izlaska čekao taksi, mladom paru su najpre prišla dvojica maloletnika, izgovorivši jedno muško ime.

POKUŠAJ UBISTVA SRBINA S KOSOVA Policajcu osumnjičenom za ranjavanje Milana Jovanovića određen pritvor od 30 dana

Mladić im je rekao da on nije taj, a maloletnici su otišli, ali su se ubrzo vratili sa „pojačanjem“, još dvojicom, i odmah su nasrnuli na Jovana J. udarajući ga motkama i štanglama.

Otac napadnutog devetnaestogodišnjaka za medije je ispričao da je njegovog sina, iz čista mira napala grupa huligana, pretukla ga, a da nisu ni znali ko je. Toliko su ga nemilosrdno tukli da je, kako je ispričao očajni otac, Jovan se srušio i onesvestio, a nasilnici su posle toga pobegli.

Devojku koja je bila sa njim, nisu dirali, a ona je uplašena i uznemirena pozvala policiju i Hitnu pomoć koja je Jovana sa teškom povredom glave i polomljenom jagodičnom kosti prevezla u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Posle nemilog događaja, policija je najpre uhapsila dvojicu maloletnika, a ubrzo posle toga i preostalu dvojicu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading