BILA U VEZI S DEČKOM SVOJE ĆERKE Unajmila detektive da otkriju li on ima još neku ljubavnicu! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Irena Đokić, predsednik Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA u emisiji Dosije 192 (koju možete pogledati na našem portalu i Jutjub kanalu) otkriva da su imali jedan nesvakidašnji slučaj kada je žena srednjih godina došla s neobičnim zahtevom da provere njenog budućeg zeta, a na kraju se ispostvailo da je bila s njim u vezi!

 - Tražila je da proverimo da li budući zet, osim njene ćerke, ima još nekoga sa strane. Naravno da nam je prećutala da je i ona sa njim u vezi. Mi smo to saznali operativnim radom. Nije joj bilo svejedno kada smo došli do dokaza da je mladić u paralelnoj vezi sa njom i ćerkom! Bila je čak i ljuta! – prepričava Irena Đokić i navodi da je bilo i obrnutih situacija. 

– Kada smo jednom gospodinu predočili da ga supruga vara i izneli mu dokaze, on je pronašao opravdanje za to! – kaže naša sagovornica i dodaje da je praksa pokazala da su žene odlični detektivi jer se u 95 odsto slučajeva potvrde njihove sumnje. 

 – Žene imaju instinkt koji ih uglavnom ne vara. Kada dođu kod nas, one su, verujte, jako pripremljene. One već sve znaju, samo im od nas treba potvrda. Jedna žena je jako teško podnela prevaru kada smo otkrili da je muž vara sa njihovim dugogodišnjim kućnim prijateljem. Uhvatili smo ih u njihovoj porodičnoj kući na delu – navodi Irena, koji je posao detektivske agencije nasledila od svog pokojnog muža Stevana Đokića.    

Prema njenim rečima, jedna žena preljubnica je pomrsila konce i svom suprugu i detektivima. 

– Nas je angažovao suprug jer je posumnjao da ga žena vara. Mi smo odradili praćenje na terenu, ali nismo našli ništa sumnjivo. Gospodinu smo predočili da ga supruga ne vara, da nismo našli ništa sumnjivo. Međutim, posle nekoliko dana nas je nazvala njegova supruga i zahvalila nam se na dobro obavljenom poslu. Ispostavilo se da je ona njemu u mobilni telefon instalirala softverski uređaj za praćenje i da je znala da je on došao da nas angažuje – prepričava Irena Đokić.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading