ČABARKAPI SMANJENA KAZNA ZA POKUŠAJ UBISTVA i IZNUDE Bio sa Karađorđevom bivšom ženom, pa sa njegovom ćerkom, a onda pucao u njega!
Alo.rs

Viši sud u Beogradu u maju 2021. godine osudio je Čabarkapu na 13 i po godina zatvora, ali je Apelacioni sud prihvatio žalbu njegovog branioca i smanjio je za pet i po godina.  

Podsetimo, Čabarkapa je, prema presudi, koju mu je izrekao Viši sud, pucao u Karađorđa još 2009. godine, ali ga je promašio, a zatim je u aprilu 2013. postavio eksploziv pod automobil Beograđanina Bobana Krstića, ali nije došlo do eksplozije.

Šira javnost je za Čabarkapu prvi put čula po tome što je bio ljubavnik bodi-bilderke Ljube Pantović. Dok se ona nalazila u jednom rijalitiju 2013, zaveo je njenu tada maloletnu ćerku Aleksandru, koja mu je potom rodila dete. Tada je počela takozvana sapunica iz Kaluđerice - medijsko prepucavanje između Čabarkape s jedne strane, i Ljube, njenog bivšeg muža Karađorđa i njihove ćerke Aleksandre s druge. U to vreme saznalo se i da Čabarkapa ima suprugu i s njom četvoro dece i da je on odavno u sukobu sa zakonom.

Više puta je privođen i osuđivan, prvenstveno zbog sitnih razbojništava, ali i zbog pokušaja ubistava, otmica i nasilničkog ponašanja. On je 2015. osuđen na tri i po godine zatvora zbog otmice Nebojše Šarovića, kuma kontroverznog Andrije Draškovića, a 2016. na pet godina zbog pretnji "kašikarom" i pokušaja iznude.

Pored Čabarkape Apelacioni sud je smanjio kaznu i njegovom saučesniku Miloradu Radojičiću, pa je on sada osuđen na dve godine zatvora, dok je Nenad Slavić osuđen na godinu i po zatvora.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading