ODBIJEN ZAHTEV PEDOFILU IZ ŠAPCA ''Mačku'' potvrđena lazna za obljubu maloletne devojčice
Alo!/M. Š.

U novembru je iz zatvorske ćelije angažovao advokata i pokušao da pred najvišom sudskom instancom negira da je počinio krivično delo i svoju krivicu.

RAZBIJEN SRPSKI NARKO-KLAN KOJI JE RADIO ZA ZAVICERA Iz luksuznih vila u Španiji rasturali drogu po Evropi

''Od početka suđenja smo verovali u pravdu pa smo i očekivali da Vrhovni kasacioni sud ostane dosledan u zaštiti svakog deteta od pedofila i siledžija. Hvala bogu da je stigla takva odluka, to je nama veliko olakšanje i više ne strahujemo da bi manijak koji je napastvovao našu ćerku mogao da dobije manju kaznu ili da bude pušten na slobod'', rekla je Ć.S. devojčicina majka.

Ostale su traume za ceo život

Ona je dodala su tokom sudskog postupka iznova otvarane bolne rane sa kojima porodica, a naročito njihova ćerka i danas žive, te su odluku Vrhovnog kasacionog suda dočekali sa izvesnim olakšanjem.

''Nadamo se da će sada, kada je sve gotovo, naša ćerka brže da se oporavi. Ostale su traume za ceo život, a uz podršku lekara evo već dve godine se borimo da njoj bude lakše i da nastavi da živi koliko je moguće više normalno. Svakog dana pije antidepresive, a u nekom periodu češće mora da posećuje psihijatra zbog depresije. Pije i lekove i protiv glavobolja, poremećaja hormona i pritiska'', dodaje majka.

Podsetimo, Aleksandar I. u selu poznat pod nadimkom "Mačak" napastvovao je devojčicu, ćerku kamenoresca kod kojeg je dugo radio, za vreme slavlja u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Celo veče je sedeo u društvu njenih roditelja, a u jednom trenutku je devojčicu pozvao da izađu napolje i napastvovao je u dvorištu napuštene kuće preko puta.

Vratio se u salu, a kada su posle kratkog vremena otac i majka saznali šta se dogodilo on je pobegao na sporedni ulaz napolje i skrivao se od policije. Uhapšen je iste noći, nekoliko sati kasnije, kada se vratio svojoj kući.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading