DANICA GRUJIČIĆ UPITILA HITAN APEL: Roditelji, ako boga znate, sklonite oružje od dece! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

- Hvala hitnoj pomoći Mladenovca, koji su došli u roku od 10 minuta, njihove 3 ekipe, a posle njih 3 ekipe iz Smedereva koji su takođe brzo došli, a nakon 37 minuta od poziva došlo je 5 ekipa iz Beograda. Čak je i policija rekla prvo je stigla hitna pa tek onda mi. Kolege su napravile pravu trijažu. Hvala onima koji

su učestvovali u razoružavanju ovog mladića, ali i mojim kolegama koji su sve uradili kako treba - rekla je ministarka i dodala da je sinoć 8 preminulo, a 13 zadobilo povrede i da su svi u životnoj opasnosti- izjavila je  mnistarka zdravlja Danica Grujičić. 

Pored toga, Grujičićeva je istakla da su psihijatri tokom dana poslati na teren i zahvalila na humanosti svima koji su tokom protekla dva dana bili ažurni.

- Devet psihijatara je otišlo u školu „Vladislav Ribnikar“ na zahtev direktorke. Nije tačno da nema empatije, zaboravili smo da su 99 odsto ljudi, pravi ljudi. Roditelji, ako boga znate, sklonite oružje od dece - završila je izlaganje ministarka i zahvalila se na humanosti- rekla je  Danica Grujičić.

Podsetimo, u masakru u selima kod Mladenovca Uroš B. je ubio osmoro i ranio 14 ljudi, a u sredu je učenik sedmog razreda ubio osam đaka u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i čuvara, a ranio šestoro učenika i nastavnicu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading