NIJE SE VRATIO IZ ŠETNJE! Raspisana poternica za Slobom Snajperom
Foto: privatna arhiva

O razlozima njegovog nedolaska na ročište nisu imali informacije ni njegov branilac, niti njegov brat Nenad.

Inače, Slobodanu Milutinoviću je 5. maja vanraspravno veće odredilo pritvor, dok je imao meru elektronskog nadzora uz nanogicu određenu u drugom sudskom posupku, a kad je policija istog dana otišla da sprovede odvođenje u pritvor, on se nije vratio iz šetnje koja je trajala od 12 do 13 časova. Potom je narednih dana, pre ovog suđenja, raspisana međunarodna poternica.

Šta znači precrtavanje imena sa spiska za odstrel? - Alo.rs

Podsetimo, prethodno ročište početkom prošlog meseca, odloženo je jer se tada nije pojavio Nenad Milutinović. Međutim, on je juče seo na optuženičku klupu i najavio da će uskoro predati sudu opravdanje za nedolazak prošlog puta jer je, navodno, davao izjavu u drugom državnom organu, odakle ga tom prilikom nisu pustili da učestvuje na ovom suđenju. S ovim okrivljenim bio je prisutan i okrivljeni Nenad Toprek koji je priveden iz novosadskog Okružnog zatvora u kojem će se, po njegovim rečima, nalaziti još najviše nekoliko dana.

Sudija Ivana Josifović je naglasila da će pretres nastaviti i dovesti do kraja, bez obzira na broj prisutnih okrivljenih.

Nastavak suđenja zakazan je za 23. jun, a zakazan je i termin 7. septembra, prenose mediji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading