DAN ŽALOSTI U PRIBOJU Porodica sahranjuje Ervina, ubica pobegao iz zemlje, pomagali mu otac i devojka
Foto: Printscreen

Povodom smrti tragično nastradalog Ervina Ćelahmetovića, opština Priboj proglasila je 23. maj za Dan žalosti. Ubijeni Pribojac biće danas sahranjen, a policija još traga za policajcem Igorom A. (28), koji se tereti da mu je u noći između subote i nedelje u kafiću „Strit“ zadao smrtonosne povrede.

Policija je u okviru istrage privela tri osobe koje se sumnjiče da su mu pomogle nakon zločina. U pitanju su Igorov rođak M. S. (26), Igorova devojka G. N. (22), koja je takođe zaposlena u MUP, i otac M. A. (65), inače policajac u penziji.

 
DAN ŽALOSTI U PRIBOJU Porodica sahranjuje Ervina, ubica pobegao iz zemlje, pomagali mu otac i devojka

Foto: RINA

 

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više tužilaštvo u Užicu na saslušanje.

-S. M. je zaposlena u graničnoj policiji. To je pobudilo sumnju da je već prešao u neku od susednih država. U okolini postoji puno divljih graničnih prelaza ka Crnoj Gori i BiH o kojima je ona upoznata. Prema nekim nepotvrđenim informacijama nelegalno je prešao u RS preko reke Uvac - kažu Pribojci.

Ubijeni Ervin živeo je sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put danas ispratiti rođene sestre, stričevi i ostala rodbina. U Priboju svi za njega imaju samo reči hvale, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

-Ervina niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dečku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobegao preko granice i sada je nedopstupan. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj -  pričaju meštani Priboja.
 

Planirao put u Nemačku

Ervin Ćelahmetović radio je na Zlatiboru i planirao je za nedelju, dve da otputuje u Nemačku kod prijatelja u potrazi za poslom. Pribojci koji ga poznaju navode da je u pitanju miran i povučen momak koji je izbegavao konflikte.

Igor A. je pripadnik Interventne policijske jedinice 92 u Beogradu koji je u trenutku napada bio van dužnosti. U rodni grad došao je na vikend. Kobne večeri, prema priči Pribojaca, Ervinov brat pravio je nered u kafiću „Strit“ zbog čega ga je policija odvela. Igor, koji se sa društvom provodio u istom kafiću, oko ponoći je prišao Ervinu i nakon kraće rasprave počeo da ga tuče. Mladić je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Kada je video da se ovaj ne pomera Igor je pobegao pre dolaska policije i Hitne pomoći, a Ervin je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. Njegovo telo poslato je na obdukciju koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading