DA LI JE NOVICA UBIJEN ILI JE DIGAO RUKU NA SEBE? Istraga o tragediji u Majdanpeku tapka u mestu
Alo

Podsetimo, Petar Adamović, je pored tela svog sina čije je lice bilo unakaženo pronašao samo futrolu lovačkog karabina dok je policija pušku otkrila na 35 metara udaljenosti od mesta stradanja ispod stare šupe za drva u šumarku pokrivenu limom, piše Informer.

Za meštane Majdnapeka, ali i za policiju još uvek je enigma ko je sklonio oružje i kako je došlo do nesreće

- Mi ovaj slučaj još uvek vodimo kao samoubistvo dok se ne dokaže suprotno. Iako su uzete parafinske rukavice i sa ruku nastradalog kao i njegovog oca, puška koja je bila prilično od krvi data je na forenziku, urađena je i obdukcija tela rezultata još uvek nema. Šta je u pitanju i zašto se čeka i za nas je malo začuđujuće.

Mi u Višem javnom Tužilaštvu u Negotinu insistiramo na tome da se što pre uradi taj deo posla, dobiju rezultati forenzike, DNK analize, kako bi se došlo do prave istine i istraga dovela do kraja. Za sada je sve zakazano za 15. jul za Inforemer kaže Ksenija Branković, tužilac VJT u Negotinu.

Inače , u Majdanapeku se o ovom slučaju ćuti. Građani su i dalje zbunjeni i uplašeni, jer brinu za svoju sigurnost. Dok neki misle da je u pitanju samoubistvo, drugima veći problem predstavlja sakrivena puška, ko je to i zašto uradio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading