Bokser Petar Mauković
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Njega će, kako saznajemo, braniti rođeni brat, advokat Srđan Mauković.
Ova tužiteljka zimus se u tajkunskim medijima posebno isticala u napadima na glavnog javnog tužioca, iako su sve prijave ove i drugih lažnih "Laura" odbačene kao neosnovane od strane najviših tužilačkih organa.

Posebno se izblamirala kada je prošle godine bez ikakvih dokaza optužila svoju saradnicu K. M, s kojom je delila kancelariju, da joj je tokom mesec dana ukrala par hiljada dinara iz novčanika.

Ova priča je odmah dospela u tajkunske tabloide, iako je glavni javni tužilac podneo krivičnu prijavu protiv NN lica nadležnom Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Ovo tužilaštvo je krivičnu prijavu odbacilo kao neosnovanu.

Podsećamo da je Maukovićeva jedan od zamenika javnih tužilaca koji nisu bili prošli reizbor 2009. godine, ali je 2012. godine odlukom Ustavnog suda vraćena na funkciju.

U VJT u Beogradu, u kojem radi i majka nasilnika, danas treba da se održi saslušanje osumnjičenog Petra M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju jer je, kao radnik obezbedjenja jednog beogradskog splava, brutalno prebio gosta lokala, slomivši mu lobanju.

Doktori se još uvek bore za život žrtve ovog boksera.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading