policija
Foto: Alo/Foto: RINA

Još jedan tragičan slučaj, dan ranije dogodio se u Vajugi kod Kladova gde se utopio pecaroš iz Niša. On je na pecanje došao sa bratancem.

- Pecali su jedan do drugog, i bratanac koji je na kratko skrenuo pogled na drugu stranu, kada je ponovo pogledao ka stricu uočio je da ga nema. Brzo je kontaktirao nadležne i telo njegovog strica su iz vode izvukli ronioci - kažu nadležni.

Na sajtu opštine Kladovo u saopštenju objavljenom juče ističe se da apeluju na građane i turiste na teritoriji opštine Kladovo da se pridržavaju mera na uređenim kupalištima kao što je kladovska plaža koje podrazumevaju ne konzumiranje alkohola, pravilan ulazak u vodu, tuširanje pre i posle ulaska u vodu i poštovanje odluka spasioca, koji se ponašaju po pravilima koja važe za uređeni deo kladovske plaže.

- Usled nemilih događaja koji su se juče desili na teritoriji opštine Kladovo gde su nastradala dva građanina naše zemlje, jer su temperature u ovim danima označene crvenim meteo alarmima, apelujemo na sve žitelje naše opštine kao i na turiste da poštuju propisane mere nadležnih organa Republike Srbije. Ovom prilikom porodicama nastradalih opština Kladovo upućuje najdublje saučešće. Molimo sve kupače na kladovskoj plaži koji se nalaze i van označenog dela, da uvek sve neprimerene situacije koje primete na istoj prijave spasiocu koji je tada na radnom mestu - kaže se u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading