Mališa Simić
Foto: Alo/Fejsbuk

Nadajući se da će im pomoći oni su dolazili ovom čoveku, osumnjičenom za nadrilekarstvo, koji se poziva na snagu energije i vere, pišu Novosti. 

Prema Simićevim objavama na društvenim mrežama on se u Francuskoj, gde živi, ali i drugim zemljama zapadne Evrope ovim „poslom“ bavio bar nekoliko godina.

Međutim, u rodnoj Medveđi navodno nije uspeo da pridobije poverenje iako ga meštani opisuju kao „slatkorečivog i veoma manipulativnog“.

- Neka moje telo bude most. Neka energija prođe preko mene. Neka energija uđe u vaše telo, dušu i srce i očisti svo zlo...- samo su neke od reči koje Simić izgovara tokom grupne seanse uživo prenošene putem „Fejsbuka“.

Na snimku ljude koji žmure spušta na zemlju i ostavlja ih da leže, a posle izvesnog vremena ih „budi“...Žena koja nije mogla da hoda bez štapa pruža svoje samostalne korake, a Simić i čovek koji ga snima iniciraju aplauz okupljenih...

- Neki me vole, a neki ne. Bog postoji. Bog je u vama. Bog će da vam pomogne. Ja sam samo provodnik – poručio je Simić svojim „klijentima“.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading