DRAMA NA SUĐENJU ZA UBISTVO U BELVILU Optuženi se javio za reč, pa se srušio u Palati pravde
Foto: Alo.rs

Kako Kurir saznaje, u nastavku suđenja trebalo je da budu pregledani snimci sa sigurnosnih kamera iz Belvila, koje su navodno zabeležile ubistvo.

- Optuženi, među kojima je i Tejić koji je u pritvoru seli su u prvi red, ali im je saopšteno da sednu u drugi, kako bi bolje na monitorima mogli da prate snimak koji je trebalo da se prikaže. U tom trenutku Tejić se javio za reč i izašao za govornicu - objašnjava izvor Kurira kako je počela drama u sudnici, kojoj je prisustvovala i majka optuženog Tejića, koja je iz publike pratila suđenje.

- Tejić je stigao da kaže samo da se ne oseća dobro i da je pokušao da ostane skoncentrisan i da prati suđenje, ali da nije u stanju. U sledećem trenutku, samo se srušio - dodao je sagovornik.

Prema njegovim rečima, optuženom koji je ostao na podu odmah su pritrčali sudski i zatvorski stražari koji su mu pružili prvu pomoć. Podigli su ga da sedne, doneli mu vodu i za nekoliko trenutaka Tejić je ponovo bio pri sebi.

- Na pitanje sudije kako se oseća, rekao je da mu se u trenutku smračilo pred očima, kao i da je do juče pio antibiotike. Dodao je da je na sve verovatno uticala i napetost zbog toga što su "danas trebali da se gledaju snimci a njemu je teško da sve vidi majka koja sedi u publici" - opisao je sagovornik Kurira.

Lazar Tejić, podsetimo, optužen je da je kobnog dana pucao u Mirkovića, a kao saučesnici su optužnicom obuhvaćeni njegov očuh Bojan Kovačević, zatim Ivan Nikčević i Dušan Kokoruž. Filip Ivanović se tereti za pomoć počiniocu posle ubistva. Svi oni su uhapšeni desetak dana posle zločina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading