Ubistvo kod trstenika
Foto: Printscreen

Kraljevačka policija otkrila je fingiranje saobraćajne nesreće, pa je uhapsila braću Denisa V. (25) i Danijela V. (26) iz Trstenika, kao i još trojicu muškaraca - Kristijana R. (21) iz Kruševca, Zorana V. (51) iz Trstenika i Dragana L. (73), takođe iz Trstenika, zbog sumnje da su ubili Sašu S. (41) iz Trstenika.

Sumnja se da su oni u sredu oko 22 sata, nakon pijančenja a potom svađe sa Sašom ispred kafane u mestu Rudno kod Kraljeva, ušli s njim u automobil marke „folksvagen“ i dok je on upravljao vozilom, ubili ga, a potom u nameri da prikriju ubistvo fingirali udes.

Vadili krompir, pa se posvađali

- Svi zajedno su išli Sašinim automobilom da vade krompir. Posle obavljenog posla svratili su u kafanu gde su se posvađali, kako se sumnja oko podele troškova i zarade - rekao je izvor.

Kako saznajemo, osumnjičeni i žrtva su zajedno bili u kafani gde su se sporečkali.

- Istragom je utvrđeno da su osumnjičeni bili u istoj kafani gde su dosta popili. Inače, žrtva i osumnjičeni se poznaju odranije i svi su sezonski radnici. Navodno su se u kafani posvađali. Zašto? To je još uvek predmet istrage, te se utvrđuje da li je u pitanju neki dug ili neraščišćeni poslovi. Po izlasku iz kafana nastavili su raspravu u njegovom automobilu - objašnjava izvor i dodaje:

- Tokom vožnje, kako se sumnja na osnovu prvih iskaza osumnjičenih, Sašu je   Danijel V. (25) više puta posekao i ubo nožem. Od bola Saša je smotao volan, te je automobilom u kom su svi bili sleteo s puta. I nakon toga braća su nastavila da tuku Sašu. Pošto je izdahnuo, ostavilu su telo u takvom položaju da izgleda kao da je nastradao u saobraćaoj nesreći. Oni su pobegli s lica mesta – navodi izvor.

Do detalja opisali zločin

Policija je po saznanjima da je Saša ubijen pokrenula istragu koja ih je odvela do kafane.

- Istragom je utvrđeno da se u lokalu Saša posvađao sa braćom Danijelom V. i Denisom V., a potom da su svi zajedno otišli. Po hapšenju osumnjičeni su se raspričali i do detalja opisali šta se dogodilo, optužujući jedni druge - naveo je izvor, i dodao:

- Utvrđuje se oko čega su se braća i ubijeni Saša S. posvađali u kafani, kao i sve druge okolnosti ovog zločina.

On navodi da su potom prolaznici primetili automobil koji je bio kraj puta, te su pozvali policiju.

- Posumnjalo se da se radi o saobraćajnoj nesreći jer je automobil udario u drvo. Tokom uviđaja pregledano je telo, te su na njemu primećene ubodne rane, kao i brojne povrede koje ne odgovaraju kao da su nastale u saobraćajnoj nezgodi. Detaljnim pregledom je ustanovljeno da se radi o ubistvu. Odmah je započeta istraga koja je policiju dovela do osumnjičenih - rekao je izvor.

Osumnjičenima za ovo teško ubistvo je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Podsećanja radi, ranije je objavljeno da je vozač „folksvagena“ S. S. poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u selu Bzovik, na lokalnom putu prema Rudnu, udaljenom 110 kilometara od Kraljeva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading