Nestali Srbin na Kipru
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako su saopštili iz lokalne policije, uhapšena su dvojica muškaraca, starih 34 i 39 godina, i njima je određen trodnevni pritvor.

Naime, kako se već pisalo, sumnja se da su dvojica mladića pretukli Srbina na ulici, a kada je pokušao da pobegne od njih izleteo je na kolovoz i u tom trenutku ga je udario auto. Automobil ga je vukao nekoliko metara dok se nije zaustavio.

Neutešna porodica Srbina koji godinama živi i radi na Kipru na društvenim mrežama oprostila se od njega uz fotografiju mladića.

- Mare dušo moja, neka te anđeli čuvaju! Počivaj u miru dobri dečače. Moje iskreno saučešće, utehe nemam - piše u jednom od mnogobrojnih komentara ispod fotografije koju su okačili roditelji nastradalog.

Markova majka na jednom komentaru gde je upitana "šta mu se dogodilo" odgovorila je "nema ga više" i "idem po njega".

- Neka ga anđeli čuvaju, njegovoj mladoj duši neka Gospod podari rajsko naselje. Lepi dečače, rano si nas napustio - napisao je jedan prijatelj porodice.

Nastradali Srbin je inače radio kao obezbeđenje u jednom pabu nedaleko od mesta stradanja u Limasolu.

- Ispostavilo se da se Srbin neposredno pre stradanja posvađao u klubu sa devojkom, zbog čega je besno izleteo napolje i počeo da šeta trotoarom, duž obale. Dok se šetao, prišao mu je muškarac (39) i snažno ga udario u grudi, bacivši ga na trotoar. Napadnuti mladić je pokušao da ustane, ali ga je osumnjičeni udario još jednom i ponovo ga oborio. Napadač je tada otišao sa lica mesta, ali se pojavio drugi napadač (34) koji je nastavio da bije Srbina - pisali su lokalni mediji i dodali da je u tom trenutku žrtva počela da beži kroz parking gde je direktno istrčao na obalu.

Marko M. je nažalost od zadobijenih povreda preminuo, a lokalna policija krenula je u potragu za osumnjičenima koji su uhapšeni nakon 24 sata. Vozač automobila koji je udario Srbina je alko testiran i nakon negativnog testa pušten je da se brani sa slobode. Istraga je i dalje u toku i ona će utvrditi sve detalje ove tragične smrti, a inače, svađu i tuču zabležile su nadzorne kamere.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading