ZBOG LJUBAVI SA BEOGRADSKIM MAFIJAŠEM UMALO OSTALA BEZ NOGE: Mis Marbelje pokazala ožiljak (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Pa da podsetimo, lepa misica jedva je preživela bombaški napad 11. avgusta 2018. godine u zemunskon naselju Galenika, kada je ispod džipa BMW postavljen, a zatim i aktiviran eksploziv u trenutku kada je ona bila u autu, a ne njen dečko Strahinja Stojanović, sada već pokojni, koji je samo nekoliko trenutaka pre toga napustio vozilo jer se vratio u stan po zaboravljeni telefon.

MISICA MARBELJE POKAZUJE U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI

Foto: Društvene mreže/printscreen

 

- Ne krijem ožiljke, oni su dokaz da sam živa i borim se svakodnevno da živim - napisala je ona uz snimak na kome se vidi kako vežba u teretani na spravi. Ona je obučena u kratak šorc a kako je na spravi radila vežbe za noge snimila je krupan kadar gde se vidi kako je u eksploziji izgubila deo lista na nozi.

MISICA MARBELJE POKAZUJE OŽILJAK

Foto: Društvene mreže/printscreen

 

Olac je nakon bombaškog napada dugo bila na bolničkom lečenju, gde je bila podvrgnuta brojnim operacija na Vojno-medicinskooj akademiji u Beogradu, gde je uz sjajan tim lekara i stručnjaka uspela da spase nogu. Nakon ilegale u kojoj je godinama bila, misica je u poslednje vreme opet postala aktivna na društvenim mrežama gde svoje pratioce obaveštava o svakodnevnim koracima.

Inače, da podsetimo, u septembru 2020. ispod džipa BMW postavljen je, takođe, eksploziv u kom je u vazduh dignut Stojanović dok je bio sa tadašnjom devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (47) koja je prošla bez povreda.

Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osuđivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading