Osumnjičeni M.M. (levo) i žrtva A.S. (desno)
Foto: Printscreen/Osumnjičeni M.M. (levo) i žrtva A.S. (desno)/Društvene mreže

Ovim rečima počinje ispovest Staniša Simić, deda dečaka Andreja Simića (13) koji je juče pronađen mrtav u kući svog druga iz škole M.M. (13), koji ga je, kako se sumnja, ubio nožem, piše Blic.

Kuća porodice Simić okužena je neopisivom tugom, nakon smrti Andreja koji je bio sin jedinac u porodici, i jedini Stanišin unuk.

- Nismo ni znali da je otišao kod njega. U 9 sati sam ga probudio da uči, posle je otišao, nismo ni znali da je otišao kod njega. Zvao ga je telefonom da dođe kod njega. Kada smo čuli šta se desilo, mislili smo prvo da je samo povređen - priča deda skrhan bolom.

Pokušavao da mu pomogne da se uklopi u društvo

On kaže da je M.M. bio čudan i da je Andrej pokušao da mu pomogne da se uključi u društvo.

- Pogledajte njegovu sliku, sve će vam biti jasno. Sam je pričao sa sobom, brojao korake, izbegavao ljude, gledao u daljinu. Moj unuk ga je uvukao u košarkaški klub da bi ga malo socijalizovao. Još pre godinu i po dana sam mu rekao da se ne druži sa njim. I onda sam ih pratio da proverim. Nismo ni znali da je toga dana sa njim. On ga je zvao da dođe kod njega u kući. Telefon je u policiji - kaže Andrejev deka.

Kako dodaje, u neko vreme Andrej počeo je da se distancira od M.M.

- Mislio sam da se nisu družili. Ništa još ne znamo kakvu će izjavu da da. Činjenica je da su ga svi u školi izbegavali - priča potreseni deka.

Drugi roditelji prijavljivali nasilje

On kaže da je prijavljivao školi satanističku literaturu koju je M.M. čitao, ali da ništa nije urađeno.

- I drugi roditelji su prijavljivali nasilje, bio je problematičan. Škola ništa nije uradila. Mislili smo da će da ih razdvoje - kaže deda Staniša.

On je rekao da u školi učenicima ne pretresaju rance, a da je M.M. je imao u torbi zvezde od metala, noževe, šila.

- Mene je to toliko pogodilo kada sam video te satanističke stvari. Našli su te simbole i na zidu škole i komšijskom dvorištu. I ništa nije urađeno - kaže Staniša.

Kako "Blic" saznaje, Andrejevom ocu jedan nastavnik iz škole je rekao pred godinu i po dana da razdvoji sina od M.M.

- Sklanjaj sina, ovaj mali nije čist - rekao mu je taj nastavnik.

Ubistvo na potkrovlju ubicine kuće

Podsetimo, Andrej je ubijen juče oko 11 sati. Prema informacijama koje posedujemo, zločin se dogodio u potkrovlju jedne kuće.

Očevici tvrde da su ih videli da se svađaju na ulici, nakon čega je došlo do zločina.

Prema informacijama, zločin se dogodio u potkrovlju jedne kuće.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož - kaže izvor "Blica".

BONUS VIDEO 

 

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading