NARUČILA UBISTVO MUŽA, PA U JAVNOSTI ŽALILA ZA NJIM? Policija otkrila tajni plan Slađane, od nesrećnog čoveka ostao samo pepeo
Foto: Alo/Foto: Alo!

Zbog zločina su uhapšene tri osobe, od kojih je jedan maloletan, dok iza svega stoji upravo Dejanova supruga!

Naime, oni su 5. avgusta ove godine, kako se sumnja, nasmrt pretukli Dejana P. (33) iz sela Klokočevac, da bi potom njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Policija u Majdanpeku uhapsila je S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su S. M. i sedamnaestogodišnjak 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Dejanovom suprugom S.P. sačekali ovog muškarca na lokalnom putu, te ga napali. Prethodno je supruga, kako se sumnja, pružala informacije o kretanju svog muža, prenosi Kurir.

U javnosti jecala za mužem

Neposredno nakon što je pronađeno telo njenog supruga, Slađana P. je u javnosti jecala za njim. Tako je za medije izjavila da ju je "čudna jeza podilazila", i da je "znala da mu se nešto loše dogodilo".

- Ne znam taj dan me čudna jeza podilazila. Nervoza, nekako sam čudan predosećaj imala. Danima mi je u poslednje vreme pričao da ga proganjaju misli o ocu i kroz snove da mu dolazi. Kada su mi javili znala sam da se nešto loše dogodilo. Krenula sam i došla do Nive imala sam šta da vidim. Od mog muža je ostao samo pepeo - rekla je tada supruga ubijenog Dejana S.P.

Kako je tada govorila, sa četvoro male dece ne zna kako će dalje.

- Ta slika će mi ostati za ceo život. Nisam želela da se radi obdukcija nema razloga. Rekao mi je poslednje tog dana kada smo se čuli da kola nemaju svetla i da svetli mobilnim telefonom dok vozi jer preko mosta peške nije hteo da krene, nije me poslušao. Danas nam najmlađa ćerkica puni osam meseci. Nastariji, Stefan, ima samo 9 godina. Imamo još dva mala sina, kako ću dalje - rekla je tom prilikom Dejanova supruga Slađana P.

U trenutku kad je Dejan prišao svom parkiranom automobilu, oni su mu, kako se sumnja, prišli i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom. Sve ovo obezbedila im je njegova supruga S.P., a Dejan je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

BONUS VIDEO 

 

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading