Ubistvo u Majdanpeku
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Meštani besni! Slađana P. (28), iz sela Klokočevac kod Majdanpeka, sumnjiči se da je sa dvojicom meštana organizovala ubistvo svog muža Dejana Paunovića! Njen potez izazvao je veliki bes kod meštana, koji na njenom Fejsbuku pišu brojne komentare u kojoj je nazivaju gadurom, šizofreničarkom i glumicom!

Pre tri meseca zatečeno je ugljenisano telo nesrećnog Dejana Paunovića u automobilu. Sumnjalo se da je Paunović doživeo nesreću, da je sleteo s puta, a zatim se auto zapalio. Njegova supruga Slađana je javno tugovala za njim i davala izjave za medije kako je njen život stao jer je ostala sama sa njihovo četvoro dece. Na svom Fejsbuku se opraštala od muža, a ispod su se nizale poruke sažaljenja, međutim, od kako je uhapšena, sve se promenilo.

"Platila 100 evra ubistvo muža"

Novi detalji ovog brutalnog ubistva uznemirili su javnost.

- Uhapšeni Srećko M. je najbolji drug pokojnog Dejana Paunovića, a sumnja se da je s njim imala tajnu vezu upravo Slađana. Ona je zajedno sa njim i njegovim maloletnim rođakom do tančina isplanirala ubistvo svog muža Dejana. Davala im je informacije o njegovom kretanju, a za sve im je platila 100 evra. Navodno im je čak obezbedila drvene palice kojima su nasmrt premlatili Dejana - kazao je ranije izvor Alo!.

„Kakva glumica, bože sačuvaj, jadna deca!“, „ Bolesna šizofreničarka spremna na sve, na kolac treba takve ludake“, „Koja gadura! Fuj, monstrume! Hoćeš li toj deci ikada moći da pogledaš u oči? Crkla u najvećim mukama, smeće ljudsko!“, „Koji monstrum... svojoj decu oduzela oca. Gaduro. Mislila si da ćeš istražne organe da zavaraš. Gorela u paklu! Zašto uze život čoveku? Zašto se nisi razvela? Ucveljena udovica... Ubica!“, „Jadna deca, s kime će provoditi svoje detinjstvo, koga će da zovu mama i tata?“, nizali su se komentari, među kojima ima i neukusnih pretnji.

Niška banja

RINA

 

Jedna meštanka Klokočevca kratko je prokomentarisala za Alo! u sličnom tonu.

- Da bog da trunula zauvek u zatvoru! Sram je bilo da tako nešto uradi Dejanu koji je bio dobar i častan čovek. Nadam se da će umreti u zatvoru i da će zauvek goreti u paklu. Mi u selu ne možemo da dođemo sebi. Svi smo je žalili i pomagali joj. Ne želim više ni da je pominjem - kazala je kratko.

Podsetimo, pored Slađane, uhapšen je Srećko M. (25) i njegov rođak star svega 17 godina. Sumnja se da su oni izvršili ubistvo nesrećnog Dejana, a zatim telo žrtve zapalili u automobilu da bi sve izgledalo kao nesreća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading