hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras nešto pre 19 časova na putu između Česterega i Banatskog Dvora u opštini Žitište!

Prema prvim informacijama u saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri putnička vozila i kako saznaje Zrklik, sedam osoba je prevezeno u Urgentni centar u Zrenjaninu.

Dvoje kola Hitne pomoći odmah su izašla na mesto nesreće, policija trenutno vrši uviđaj i propušta saobraćaj naizmenično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, ovo je treća teška saobraćajka za samo nekoliko sati.

Večeras oko 19 časova devojka Z.D. (18) poginula je u Obrenovcu, kada je vozilo kojim je upravljala Z.D. sletelo s puta, udarilo u banderu i na kraju završilo u Baričkoj reci.

Takođe, večeras oko 18. 30 časova automobil je udario biciklistu kod Leskovca i usmrtio ga na licu mesta.

To, nažalost nije sve. Kod Iriga je kamion izleteo sa puta, a jedan pešak teško je povređen u Beogradu u Ulici kneza Miloša i prevezen u Urgentni centar.

Saobraćajna nesreća dogodila se večeras i kod Bubanj potoka u smeru prema gradu, kada su se sudarila dva automobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "moj_beo_grad", na oba vozila je pričinjena veća materijalna šteta, a od siline udarca automobili su završila na bankini.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading