pedofil
Foto: Printscreen/Društvene mreže

On je iskočio je kroz prozor nakon izricanja presude i pobegao je policiji. U ovom trenutku tražen je od strane policija u dve države, BiH, kao i u Srbije, u koju se sumnja da je prebegao. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao da potraži u Hrvatskoj.

Obaveštenje da je osuđeni pedofil pobegao je na društvenim mrežama podelila Organizacija Stop pedofiliji, koja štiti decu u celom regionu, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi, kako bi se ovog opasnog predatora zaustavili pre nego opet krene u svoj pohod preko granica, kao i ranije.

Ivica je u februaru 2021. godine prijavljen za zlostavljanje tada devetogodišnje unuke u Banjaluci. Po otkrivanju ovog slučaja, devojčica je ispričala da nije prvi put da je njen deda zlostavlja.

Optuženi je inače očuh oca devojčice koja je bila žrtva zlostavljanja.

Nakon što je slučaj prijavljen, devojčica je upućena na lekarske preglede.

Istovremeno, Ivica je uspeo pobeći iz Banjaluke i BiH, a uhapšen je po međunarodnoj poternici u Nemačkoj.

Banjalučko tužilaštvo je u međuvremenu podiglo optužnicu protiv njega zbog seksualnog zlostavljanja deteta mlađeg od 15 godina.

Mišković je 20. januara 2021. prijavljen i za silovanje dečaka u Kaknju, starog 12 godina.

Ovo udruženje pozvalo je sve koji imaju bilo kakvu informaciju, da je jave policiji, kako bi se ovaj opasni predator što pre bio lociran i odveden na odsluženje kazne.

Ovu informaciju objavio je portal ICV koji je i ranije pisao o celom slučaju i serijalu pedofilije u društvu, a nakon što je majka žrtve podigla ceo region na noge.

 

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading