diler
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

D. Ž. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla 22 paketića sa oko 312 grama praškaste materije nalik na kokain, 19 paketića sa oko 2,3 kilograma amfetamina, 12 paketa sa oko 2,1 kilograma marihuane, 101 komad sintetičke droge ekstazi, 527 grama kofeina, 2 tablete rivotrila, jednu elektronsku vagicu, kao i jedan pištolj NN marke sa 8 metaka u okviru.

diler

Foto: MUP Srbije

 

 

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je uhapšeni D. Ž.  bio bitan   distributer narkotika  narkomane iz Braničevskog okruga?!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

 

 

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading