prevara
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Ona se tek narednog dana uverila da listić nema bar- kod kada je otišla u istu menjačnicu da proveri da li je možda imala neki dobitak.

prevara

Na listiću je bio odsečen bar-kod, Foto: privatna arhiva

 

 - Zaposleni mi je drsko rekao da listić ne može da proveri bez tog broja. Kada sam mu rekla da mi je baš on prodao taj listić uporno je pokazivao bar-kod s drugog listića, praveći se da ne čuje šta mu govorim. Otišla sam u Državnu lutriju u Nušićevoj ulici gde su mi rekli da listić mogu da proverim na njihovom uplatnom mestu u Uskočkoj ulici. Tamo je žena pogledala dobitke i u šali mi rekla:„ Da vas utešim, premija je bila u Kruševcu. Mi, inače, sa prodavcima u mnjačnicama imamo problema“. Potom je nazvala centralu, izdiktirala broj koji je bio ukucan na vrhu Binga i zapanjila se kada joj je koleginica rekla da je taj listić storniran. Ljubazno mi je napisala broj 0800 – 202 – 304 i rekla mi: „Vratite se u menjačnicu po pare i pozovite taj broj ukoliko prodavac odbije da vam vrati novac - kaže Beograđanka i ističe da joj je prevarant jutros vratio pare.

prevara

Foto: privatna arhiva    

 - Počeo je istu priču kao i juče, ali kada sam mu rekla da su mi u Uskočkoj ulici potvrdili da je listić storniran, on je pognute glave rekao: „Vratiću vam novac“ i bez reči izbrojao pare i dao mi. Besno sam mu uzvratila: „Sram vas bilo!“, ali na to uopšte nije reagovao - navodi naša čitateljka.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading