MMA Borac
Foto: Alo/Alo

Piše: Slađana Stepanović

Opelo ubijenom MMA borcu u crkvi u Boleču počelo je u 13 sati, a više stotina ljudi čeka ispred crkve kako bi izjavili saučešće porodici nastradalog Stefana Savića (23).

Kako javlja naš reporter, prijatelji, rođaci, kolege iz MMA kluba, čekaju ispred crkve kako bi porodici uputili reči utehe i izjavili saučešće.

- Prijatelji ostavljaju cveće, i mirno čekaju da se završi opelo, odatle će krenuti ka grobnom mestu, na kome će Stefan biti sahranjen - javlja naš reporter.

Takođe, u gomili se nalazi i venac Stefanovog deke, a na njemu piše:

- Voli te tvoj deda,burazer.

Podsetimo Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

Nesrećni mladić kao da je predosetio smrt, pa je ranije u jednoj TV emisiji kazao: "Ulica je mnogo opasnija od borbi...". 

U međuvremenu policija je identifikovala osumnjičene za ovo ubistvo. Kako je Informer već pisao, za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading