Stefan Savić
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Odbegli fudbaleri Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), osumnjičeni za ubistvo reprezentativca Srbije i MMA borca Stefana Savića (23) iz Beograda, kako se sumnja planirali su zločin pet meseci!  Ubistvo se, dogodilo 25. februara, oko jedan ujutru, na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu. Kako je ispričao prijatelj blizak nastradalom mladiću, Vasilije i Marko su čekali povoljan trenutak da ga napadnu.

- Ubice su sve detaljno isplanirale, Navodno su pet meseci ranije počeli da prate Savića. U jednom trenutku su bukvalno došli u tu fazu da znaju gde se on nalazi u svakom trenutku, kao i s kim je u društvu. Izgleda da su čekali najpogodniji trenutak da ga napadnu - ispričali su prijatelji pokojnog borca za beogradske medije.

Pored praćenja žrtve, osumnjičeni su navodno isplanirali i svoje bekstvo. Postoje informacije da su podigli sav novac sa računa i da su bili spremni da beže posle ubistva. Policija je pronašla štek-stan kod Đerma u Beogradu u kojem su se navodno presvukli. U tom stanu je policija pronašla krvavu odeću koja je poslata na veštačenje. Policija intenzivno traga za njima, a sumnja se da se jedan krije na Kosovu i Metohiji, a drugi u Hrvatskoj. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading