Hitna pomoć i policija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako je navela direktorka škole tuče nije bilo, već je spletom nesrećnih okolnosti usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i umro, prenose Novosti.

- Želimo da naglasimo da nije bilo tuče, odnosno sukoba između dva učenika, već da je nesrećnim spletom okolnosti usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i nažalost kasnije preminuo. Škola je odmah reagovala, ukazala je prvu pomoć učeniku i pozvala Hitnu pomoć koja je brzo došla i prevezla učenika u Urgentni centar. Prilikom incidenta učenici su bili pod nadzorom nastavnika i dve medicinske sestre koji su zaposleni u školi. Nažalost i pored napora lekara učenik je dana 22.03.2024. godine preminuo - navela je.

Ona je dodala da je u cilju prevazilaženja ove krizne situacije za učenike, zaposlene i roditelje škola pripremila plan podrške u skladu sa procedurama postupanja u kriznoj situaciji.

- Škola je u konstantnom kontaktu sa roditeljima učenika i nadležnim institucijama - Ministarstvom prosvete i policijom, koja sprovodi aktivnosti iz svoje nadležnosti - dodala je.

BONUS VIDEO

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading