Danka Ilić
Foto: Alo/Printscreen/društvene mreže

Užas u borskom kraju! Danka Ilić (2) iz Bora brutalno je ubijena u Banjskom Polju i bačena na divlju deponiju nedaleko od samog sela, a za njenim telom se traga! Osumnjičeni su udarili kolima dete i stavili je u automobil, međutim, devojčica se u vozilu probudila, zbog čega su je zatim dokrajčili davljenjem! Njihova odbrana u policiji je zastrašujuća, rekli su navodno da su to učinili jer su se plašili otkaza u firmi, a da ne mogu da se sete gde su zatrpali telo!

danka ilić

Dejan Briza

 

Danka je nestala u utorak 26. marta oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi njenom bratu dala vodu. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi bili na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. Helikopteri su preletali čitavu oblast, a u toku noći su korišćene i termovizijske kamere. Drama je trajala deset dana, ali nažalost, u četvrtak ujutru osvanula je stravična vest - Danka je ubijena!

Ninoslav Cmolić

PINK

 

Cmolić: Sumnjamo da su uradili nešto gnusno s telom

Cmolić je rekao za medije da postoji sumnja da su nešto gnusno uradili sa telom male devojčice.

- Na deponiji je jedan čuvao stražu, drugi bacio dete. Jedan od njih, suvozač, dete je prebacio sa deponije na drugu lokaciju. Ne može da se dopre do suvozača, da kaže gde je prebacio telo. Poslednja naša verzija je da je nešto gnusno uradio sa tim telom, to je naša pretpostavka, s obzirom na to na šta je sve spreman i da nas „voza“ danima. Malo je teže sada objasniti, sada postaje svestan pritiska javnosti, sada možda neće da kaže kakvu je grozotu uradio sa telom - rekao je Cmolić.

 

Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Zatim su dete bacili na deponiju, a sumnja se da su zatim leš prebacili na drugu lokaciju. Policija pretražuje čitav kraj, selo Zlot je pod potpunom blokadom, kao i mesto gde se dogodio zločin.

Forenzičari su juče bili na licu mesta gde su u džakovima skupljali dokaze, a mesto je bilo obeleženo. 

ata

ATA Images

 

Novak Đoković: Kada si nestala, ujedinila si nas u molitvi

Povodom tragedije oglasio se i najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković. On je u Instagram priči objavio Dankinu fotografiju uz srceparajuću poruku.

„Kada si nestala, ujedinila si nas u molitvi“, napisao je Novak. 

Kako saznajemo, odbrana osumnjičenih u policiji šokirala je i najiskusnije inspektore:

- Oni su ispričali da su sve to uradili jer su se plašili otkaza! Naime, rekli su da kad su udarili dete nisu zvali policiju jer su bili pod dejstvom alkohola, a bili su na radnom zadatku. Više su se plašili otkaza i pričali o tome, kao da se ne radi o životu deteta - navodi izvor blizak istrazi.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić za beogradske medije je takođe izneo šokantne detalje:

- Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče o davljenju deteta im se ne poklapaju, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju - kazao je on, a zatim dodao:

- Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva, pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji -  kazao je Cmolić.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je za volanom bio Dejan Dragijević, a da se na mestu suvozača nalazio Srđan Janković. Ispituje se da li je upravo Janković zadavio nesrećno dete. 

Do zaključenja ovog broja telo deteta nije pronađeno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading