novi sad
Foto: Printscreen/Facebook

Stravično ubistvo desilo se u novosadskom naselju Klisa u kući Arankinog brata, gde su nevenčani supružnici živeli svega nekoliko dana sa svojih troje dece, jer je njihov dom izgoreo 12. aprila u naselju Bangladeš.

Prema rečima poznanika, par je bio u svađi desetak dana. Jožef je na dan zločina otišao kod Aranke da se pomire, ali je taj razgovor prerastao u žestoku svađu, koja je rezultirala tragedijom.

Kako saznajemo, svega četiri dana pre nego što je ženi presudio Jožef se na svom Fejsbuk profilu uživo obratio svojim pratiocima i maltene najavio krvavi pir.

On je te večeri, kako se vidi u snimku, sedeo s prijateljem i ćerkom pored logorske vatre i vodio raspravu zbog svađe sa suprugom.

novi sad

Facebook

 

- Nemoj nikoga da kriviš. Ne ide vam… - rekao je prijatelj Jožefu, ali mu je on kontrirao.

- E, zato će da vide svi. Ti znaš ko sam ja. Lud sam kao struja. Dok se oni nisu umešali, sve je bilo dobro. Zato ih sve krivim - naglasio je Jožef.

Tada je muškarac sa snimka pokušao da navede Jožefa da se sabere.

- Sve znam, ali razmišljaj o deci, brate - upozorio ga je, posle čega je monstrum zaćutao i pustio muziku.

Novi Sad

Vesna Bilić

 

Narednih dana, Jožef je na svom Fejsbuku objavljivao uživo snimke na kojima na ivici suza peva tužne pesme i grli ćerku. Na jednom od njih se vidi kako malecka plače bez reči, dok je 18. aprila okačio 73 fotografije na kojima je Aranka.

Ćerke bile kod bake u vreme zločina

Komšije nevenčanih supružnika posvedočile su za medije da su se Jožef i Aranka često svađali, a da su njihove tri ćerkice u trenutku zločina bile kod bake s očeve strane.

Međutim, tu bizarnom ponašanju nije bio kraj, pa je u petak, samo dan pre ubistva, sa svojim prijateljima na Fejsu podelio još 33 fotografije svoje nevenčane supruge, ispod kojih nije bilo nikakvih reakcija njegovih pratilaca.

Podsetimo, Jožef je kobnog dana posle svađe zgrabio nož i Aranki zadao šest uboda pred njenom sestrom, koja je bezuspešno pokušavala da je odbrani. Nakon toga je istim nožem pokušao i sebi da oduzme život.

Kuća u Novom Sadu

Vesna Bilić

 

Dolaskom Hitne pomoći konstatovana je smrt nesrećne devojke, a monstrum je prevezen u KC Vojvodine na odeljenje reanimacije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading