pucnjava čačak
Foto: Alo/Foto: Alo/Printskrin

Advokat priča da je D. P. od njega navodno tražio informacije o načinu i uslovima predaje policiji. Advokat koji insistira na anonimnosti tvrdi da ga je savetovao da se istog časa preda, što on odbija.

- On se u ovom trenutku užasno plaši osvete i to je razlog zašto se krije. Rekao sam mu da je za njega svakako najbolje da se preda. Više detalja tog razgovora vam ne mogu reći prvenstveno zato što još uvek nisam njegov zakonski branilac. Ne znam gde se on trenutno nalazi, ali mi je rekao da je silno uplašen za svoj život - rekao je kratko ovaj advokat. 

Podsećamo, D. P. je nakon pucnjave u krugu jedne firme u Preljini pobegao sa lica mesta i policija za njim od tada intenzivno traga.

Juče u kasnim popodnevnim satima se pojavila informacija da se osumnjičeni ubio, što se kasnije, tokom večeri, ispostavilo kao netačno. 

Prema Krivičnom zakoniku RS, predviđena kazna zatvora za krivično delo ubistvo kreće se u rasponu od pet do 15 godina, a kazna za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja je od dve do 12 godina. 

(S.P.)

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading