UŽAS U NOVOM SADU Marko L. (22) stradao u stravičnoj nesreći u novosadskom Novom Naselju, snažne eksplozije razbudile pola grada!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nesreća praćena sa dve snažne detonacije dogodila se u nedelju, nešto posle 23 sata, u Novom Naselju. Identitet mladića čije je telo zbog ogromnog požara u značajnoj meri bilo ugljenisano, još kobne noći otkrio je njegov otac V. L. On je nedugo po tragičnom događaju stigao na mesto nesreće i skrhan bolom policiji rekao da je nesrećni mladić njegov sin, a da je Marko koristio vozilo u vlasništvu njegove firme.

NOVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD POJATA Dvoje teže povređenih, ženi se lekari bore za život (VIDEO)

Pod još nerazjašnjenim okolnostima Marko je automobilom smrti na kraju bulevara Vojvode Stepe velikom brzinom uleteo u slepi deo ulice, na improvizovani parking, i zakucao se u kamion koji je u vatrenoj stihiji, takođe, potpuno uništen. Znatna oštećenja zabeležena su i na još jednom kamionu koji je bio parkiran pored. Požar je pretio da zahvati i treći kamion u nizu...

UŽAS U NOVOM SADU Marko L. (22) stradao u stravičnoj nesreći u novosadskom Novom Naselju, snažne eksplozije razbudile pola grada!

Foto: Printskrin

 

Kako saznajemo, žestokom udaru nije prethodila škripa guma, na mestu nesreće nema tragova kočenja, a očevici tvrde da je snažna eksplozija usledila samo koji sekund kasnije. Navodno, ekipa interventne jedinice stigla je na lice mesta za svega tri minuta, ali mladiću nije bilo spasa jer je plamen bio ogroman i uzdisao se metrima u vis. Ubrzo su stigli vatrogasci sa navalnim i pratećim vozilom koji su krenuli da gase buktinju. Tada je usledila i druga snažna detonacija. Po gašenju plamena, pristupilo se oslobađanju tela i sečenju kabine vozila. Lekari hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt, a telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu.

Dan kasnije V. L. je za pojedine medije uspeo da potvrdi da je u nesreći poginuo njegov sin i da se nalazi na groblju zbog organizovanja sahrane.

Komentarišući tragičan događaj, komšije pričaju kako se na tom delu ulice inače vozi prebrzo, iako je ograničenje 60 kilometara na čas. Kažu da ovo nije prvi put da se na tom pravcu dešavaju teške nezgode, pa čak i sa smrtnim ishodom.

https://cms.brid.tv/videos/edit/853610/?partner_id=19913#:~:text=Code%20copied.-,%3Cscript,%3C/script%3E,-Copy%20the%20embed

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading