OVO JE GOLF SMRTI Mladić (18) se vozilom zakucao u drvo i na mestu poginuo: Obožavao je automobile, kobna vožnja koštala ga je života (FOTO)
Foto: Alo/Društvene mreže

B. K. (18) iz Uljme, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u selu i kom živi, nakon što se sa prijateljima vraćao sa slavlja iz susednog sela.

Sudeći po objavama koje je mladić postavljao na svoje društvene mreže bio je zaluđen automobilima, a to je potvrdio i brat nastradalog mladića koji je za Republiku.rs ispričao šta se desilo kobne večeri.

- Vraćali su se sa proslave iz susednog sela, bili su na babinama kod drugarice. Probudio me je otac koji mi je rekao šta se desilo, tragedija... B.K (18) je voleo automobile, bio je zaluđen vožnjom. Juče je ceo dan padala kiša i bio je mokar put, zato im je auto proklizao u krivini - navodi brat nastradalog B.K.

Kobno preticanje na mokrom kolovozu bacilo ih u kanal (FOTO) - Alo.rs

 Kako kaže, mladić je išao u Poljuprivrednu školu, a nakon škole pomagao je roditeljima na imanju.

- Njegovi roditelji bave se poljoprivredom, a paralelno i rade. Stalno im je pomagao oko seoskih poslova, bio je veoma vredan, spreman da svima pomgone - zaključuje brat nastradalog. 

Da podsetimo, do nesreće je došlo oko 1.30 sati u selu Uljma kod Vršca kada je automobil u kojem je bilo troje mladih sleteo s puta i zakucao se u drvo. Mladić B. K. koji je upravljao vozilom je na mestu poginuo, a devojka i drugi madić su povređeni u ovoj nesreći. Devojka koja je bila u automobilu je kritično i ona je prebačena u Urgentni centar u Beogradu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading