LEGIJA I ZVEZDAN OSTALI BEZ DINARA U ZATVORU Skuplja se novac za bivše vođe "beretki"
EPA

 

Milorad Ulemek Legija (53) i Zvezdan Jovanović Zveki (56), osuđeni na po 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, ostali su dekintirani posle 19 godina boravka u zatvoru, saznaje Objektiv od dobro upućenih izvora.

O tome govore i statusi na Fejsbuk stranici „Crvene beretke JSO – renovacija”, u kojima se članovi i simpatizeri pozivaju da pomognu bivšim vođama „beretki”, kao i da Legiji kupe neki poklon.

Naš administratorski tim će pokušati da stupi u kontakt s našim komandantom Legijom da prikupimo nešto za njega! Imamo u budućnosti dosta ideja! – napisao je Savo Stanojević, administrator grupe, a prekjuče je podelio još jedan status:

– Svako ko ima predlog za poklon Legiji neka to napiše u komentaru ili privatnoj poruci, takođe svako ko je zainteresovan a može da donira za taj poklon!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jelenko

05.07.2021 00:56

Meni nije jasno zasto sulegija i zvezdan u zatvoru ,kad nisu oni ubili djindjica,ubili su ga oni kojisu ga doveli na vlast.O tome najboljer znacu ceda i beba popovic ,jer je ceda hteo da zauzme djindjicevo mesto Pravda za Legiju,Zvedana i Radomira Markovica.