GUŽVA U USTANIČKOJ Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu, optuženi dovedeni u Specijalni sud
Foto: Vladimir Marković

Pripadnici grupe se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, nošenje i držanje oružja, trgovinu drogom, otmicu i silovanje.

LALIĆ OTKRIO GDE JE SKRIVANA DROGA U HUMSKOJ ''Ovde je bio snajper, prigušivač i kuvane motke

Okrivljenom-saradniku Srđanu Laliću u nastavku suđenja treba da bude prikazana foto-dokumentacija, na osnovu koje će on da priča o svojim saznanjima.

Okrivljeni, odbrana, tužilaštvo, sudsko veće i punomoćnici oštećenih su na prethodnom ročištu završili ispitivanje okrivljenog-saradnika.

Lalić je tokom izlaganja pričao o krivičnim delima sa optužnice, ali i o onima koja se na njoj nisu našla.

Tokom prethodnog suđenja izneo je detalje da su pripadnici ove kriminalne grupe među navijačima širili lažne informacije da je Lazar Vukićević nestao zbog navodnog konflikta sa sinom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

GUŽVA U USTANIČKOJ Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu, optuženi dovedeni u Specijalni sud

Foto: Vladimir Marković

 

Pojasnio je da su pripadnici "pustili priču" među navijačima da je Vukićević nestao, jer je bio u sukobu sa sinom predsednika te su na taj način hteli da inkriminišu predsednikovog sina i skrenu sumnju sa sebe.

Lalić je rekao da su mu pripadnici pričali da je vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer spremio pet miliona evra za svrgavanje vladajuće strukture u Srbiji.

Okrivljeni-saradnik je rekao da pretpostavlja da su pripadnici grupe za likvidaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića kupili snajper od 12.000 evra.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading