UDAR NA NARKO-MAFIJU Jedan diler drogu krio u patikama, drugi u podu! PALI I PRLJAVI POLICAJCI!
Foto: Printscreen/MUP

U akciji koja je izvedena u Boru uhapšen je Dušan S., poznat pod nadimkom „Šiška“.

-Od osumnjičenog je zaplenjeno pet kilograma marihuane, četiri kilograma čistog heroina, tri kilograma smese koja se stavlja u heroin i meša da bi se dobilo na težini, kao i jedan pištolj za koji osumnjičeni nema dozvolu - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Deo droge bio je buretu zabetoniranom u podu ostave, dok je drugi štek pronađen u drvenoj gredi! Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati i on će biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

S lisicama na rukama završio je D. T. (44). Prilikom pretresa njegove kuće na području Inđije, policija je ispod stepeništa, u obući, pronašla 141 paketić sa ukupno 100 grama kokaina, 4.250 evra i 294.000 dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje droge!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Još jedan diler uhapšen je u Beogradu. B. D. (25) sumnjiči se da je imao svoju mrežu uličnih prodavaca marihuane, ali i policajca Nj. M. (35) koji se tereti da je radio za njega.

-Nj. M. mu je prenosio poverljive policijske podatke, obaveštavao ga o planiranom policijskom delovanju i predstojećim akcijama - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovaj policajac odgovaraće za zloupotrebu službenog položaja, kao i dvojica njegovih kolega M. D. (32) i M. K. (29), koje tužilaštvo sumnjiči da su na nagovor Nj. M. 20. jula 2022. godine pustili jednog uličnog dilera bez podnošenja krivične prijave.

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušana su sva četvorica i svi su na saslušanju izneli svoju odbranu. Tužilaštvo je nakon toga predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda da im odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke ili ponovili krivično delo u kratkom periodu.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stršljen

26.02.2023 07:09

U svakom mestu imate po nekoliko prljavih policajaca.