Aljbin Kurti, samoopredeljenje, Vetvendosje
Printscreen Youtube
Aljbin Kurti, samoopredeljenje

Printscreen Youtube

Aljbin Kurti, samoopredeljenje, Foto: Printscreen Youtube

"Sinhronizovani i dirigovani pokušaji iz Prištine da se napad u kome je danas povređen Nikola Rašić predstave kao vrsta navodnog političkog obračuna sa njegovim ocem Nenadom Rašićem najobičniji su spin i zloupotreba dece u političke svrhe.

Posebno je bezočna laž koju pokušava da plasira lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti da je Nikola Rašić danas pretučen kao "žrtva politike svog oca koji se nije savio ni potčinio Beogradu. Ovakve neutemeljene, opasne i pre svega lažne optužbe direktan su pokušaj da se sakrije istina o kojoj danas bruji čitavo Kosovo i Metohija, a to je da je dečak nažalost povređen u ranije zakazanoj školskoj tuči, o čemu svedoče i snimci koji su se pojavili u svim albanskim medijima. Zato je vrhunac licemerja i bezobrazluka Aljbina Kurtija da se jedna takva situacija iskoristi za napad na Srbiju i Srpsku listu, a Nikola Rašić zloupotrebi za političke igre u postizbornim periodu na Kosovu i Metohiji.

Istina se ne može sakriti, kao ni prizemni motivi albanskih i pojedinih srpskih političara koji sa njima sarađuju da lažnim optužbama pokušaju da kriminalizuju Srpsku listu, a sve zbog ubedljive podrške naroda i uspeha na izborima, koji im se ne prašta." - završava Petković.

Komentari (1)

Veselin

23.02.2021 15:07

Pa kad pogledate ovog coveka vidite da je lazov.