Meljiza Haradinaj Stubla
prinstcreen
Meljiza Haradinaj Stubla

prinstcreen

Meljiza Haradinaj Stubla, Foto: prinstcreen

U objašnjenju ostavke navela je da je poslednjih dana lično i sa porodicom bila izložena kleveti, linču, pritisku i ucenama usled još nerazjašnjenih okolnosti.

Smatra moralnom obavezom i najpravednijom odlukom, da podnese ostavku na mesto "ministarke spoljnih poslova i dijaspore", kao i na sve funkcije i članstvo u Alijansi za budućnost Kosova, koju vodi Ramuš Haradinaj.

Pojedini prištinski portali su prethodnih dana emitovali tonski zapis razgovora osoba među kojima su neke od njih dobile novac od supruga Meljize Haradinaj kako bi joj u centru za brojanje obezbedio što više glasova da bi postala poslanik u novom sazivu skupštine u Prištini.

Biznismen Dardan Stubla navodno je dao novac četvorici poverenika koji su "ukrali" glasove drugih kandidata Alijanse za budućnost Kosova i registrovali ih Meljizi Haradinaj Stubli.

Nakon objavljivanja tonskog zapisa Panel za žalbe odlučio je da ponovo prebroji glasačke listiće na izbornim mestima na kojima su bile angažovane osobe koje su od supruga Meljize Haradinaj dobile novac.